Miten toimii lasi joka antaa jokaiselle kellolle mahdollisuuden langattomaan tiedonsiirtoon ?

Miten toimii lasi joka antaa jokaiselle kellolle mahdollisuuden langattomaan tiedonsiirtoon ?

Lähimaksun mahdollistava NFC-sirulla varustettu lasi saattaa kuullostaa futuristiselta mutta WinWatch on kehittänyt lasin joka tarjoaa langattoman tiedonsiirron mahdollisuuden jokaiselle kellolle. Tämä teknologia soveltuu myös ylellisimmille Rolex ja Breitling merkkisille kelloille.

Lähimaksu on hyvin käytännöllinen ja suosittu maksutapa. Lähimaksun helppouteen ja nopeuteen tottuneelle on hankalaa palata PIN-koodin käyttöön. Kellon mahdollistaman turvallisen lähimaksun käytön jälkeen on lähes mahdotonta kuvitella pankkikortin käyttöä maksutapana.

Mitkä ovat lasin tekniset toiminnot ?

WinWatch käyttää STISS (Swiss technology inside smart sapphire) teknologiaa. Tämän teknologian avulla turvallisen lähimaksun mahdollistava NFC siru on asennettu suoraan lasiin. Tehdäksesi kellosta lähimaksuun soveltuvan sinun tarvitsee vain vaihtaa kellosi lasi WinWatch kellonlasiin. Lasi on valmistettu safiirilasista joka on timanttilasin jälkeen maailman toiseksi kestävin lasityyppi.  Lasin sisällä on huomaamaton kolo jonka sisälle SECORA Pay -siru on asennettu.

Antenni on asennettu lasin reunaan. Teknologiamme mahdollistaa täysin virrattoman tiedonsiirron kellonkuoren aiheuttamasta Faraday häkki -efektistä huolimatta. Tämä on upea teknologinen saavutus. Sinun tarvitsee vain huolella valita kello johon haluat tämän toiminnon asentaa. Tämä teknologia on oiva yhdistelmä uhkapelien ja kellojen ystäville. Peliaiheinen kello jossa on videoslots ruletti kellotaulu ja joka kuvastaa kellon kantajan intohimoa uhkapelehin, soveltuu ihanteellisesti tähän tarkoitukseen.

Sirun mahdollistama lähimaksu voidaan aktivoida lataamalla MuchBetter sovellus älypuhelimeen. MuchBetter on WinWatchin tärkein yhteistyökumppani. Tästä keksinnöstä tekee edullisen se, että sen avulla ylellisistä kelloista voidaan tehdä teknologian edelläkävijöitä varustamalla ne tietoja suojaavalla ja mikrobien leviämistä ehkäisevällä teknologialla.

Kellomallin valinta

Kello on oiva sijoitus. Kelloja on monen hintaisia ja niiden arvo nousee huomattavasti ajan myötä. Kellot tuovat toimintojensa lisäksi myös omistajilleen tunnearvoa.

Markkina-analyysit auttavat määrittämään markkinoiden kalleimmat kellot ja kellot joiden arvo on noussut eniten ajan kuluessa, sekä kartoittamaan eri merkkien suosituimmat kellot.

Tutkimus paljastaa että Rolexin Cosmograph Daytonan arvo on noussut eniten vuosien varrella. Tämän teräksisen mustatauluisen oyster rannekkeella varustetun kellon arvo on noussut 257% sen alkuperäishinnasta.

Toisella sijalla on Breitlingin Navitimer 01- malli jonka arvo on noussut 169% sen alkuperäishinnasta. Breitlingin malli-ikoni Navimeter kellossa on kaksi kronografia, teräksinen ja punakultainen sekä Calibre 01 valmisteinen koneisto.

Kolmanneksi arvokkain kello on Tag Heuer Carrera Calibre 1887 Chronograph jonka arvo on noussut 127% alkuperäisestä. Tässä sveitsissä valmistetussa kellossa on teräksinen kuori ja Calibre 1887 koneisto, jonka nimeä se kantaa.

Uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Turkin presidentti haluaisi Elon Muskin rakentavan Teslan tehtaan maahansa

Turkki haluaa olla Teslan seuraavan sähköajoneuvotehtaan loppusijoituspaikka, vaikka maa on jo ehtinyt luomaan oman sähköautobrändin.

Suosittelemme

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...