Gear & Goods on intohimotuotteiden verkkokauppa

Gear & Goods -verkkokauppa lupaa olla hedonistien asialla, oli kyse sitten mekaanisista kelloista, viskeistä tai kahveista.

Suomalaiset eri alojen harrastajat ovat saaneet uuden karkkikaupan, kun Leo Tuokon luotsaama Gear & Goods -verkkokauppa avasi ovensa tammikuussa ja on saanut toimintansa ripeästi liikkeelle. Ensimmäisessä vaiheessa tarjontaa on etenkin kellojen ystäville, joille on tarjolla laaja valikoima nato-rannekkeita, työkaluja ja varaosia, sekä säilytystuotteita. Muuta tarjontaa edustavat erilaiset nahkatuotteet, kahvi ja tarkasti valittu eri alan harrastajia kiinnostava kirjallisuus.

Vahva painotus kelloharrastajiin

Gear & Goods on aloitusvaiheessa vahvasti kelloharrastajan asialla, josta kielii tuotevalikoiman lisäksi verkkokaupan taustalla olevien avainhenkilöiden kytkökset suomalaiseen kelloharrastamiseen. Yrityksen yrittäjä Leo Tuokko tunnetaan mm. Joensuun Kelloharrastajien perustajana, Teemu Saksa puolestaan suosittuna kellokuvaajana (tsekkaa Instagram-tili @Walkoftime), Lee Kasemets legendaarisen Punavuoren Rannekkeen perustajana, sekä Jyrki Salminen erittäin pitkän linjan kelloharrastajana ja alalla toimineena yrittäjänä.

Lee Kasemetsin mukanaolo Gear & Goodsin toiminnassa on huomionarvoista, sillä hän perusti ja luotsasi takavuosina Suomeen käytännössä nato-rannekebuumin luonutta Punavuoren Ranneke -nimistä yritystä. Leen intohimoinen suhtautuminen parhaiden nato-rannekkeiden kehittämiseen johti mm. kalannahkaisten Galateia-rannekkeiden sekä poronnahkaisten Punavuoren Poro -rannekkeiden valmistamiseen.

Kunnianhimoinen toteutus

Kuten suomalaisittain hieman vaikeasta nimestä voikin päätellä, on Gear & Goodsin tavoitteet korkealla, Suomen rajojen ulkopuolella. Tällaiselle niche-segmenttiin osuvalle verkkokaupalle tämä on myös välttämätöntä riittävän volyymin saavuttamiseksi. Tälle kunnianhimoiselle tavoitteelle ei ole ainakaan haitaksi millä tahansa mittarilla erittäin korkeatasoinen visuaalisuus, jossa näkyy vahvasti Teemu Saksan tuottama kädenjälki.

Teemu Saksa on rakentanut vahvan visuaalisen kerronnan.

Suosittelemme

Toinen positiivinen erottautuvuustekijä on Gear & Goodsin oma Facebook-yhteisö, jossa jäsenet pääsevät matalalla kynnyksellä vaikuttamaan uusiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin. Toiveita on myös kuunneltu herkällä korvalla.

Gear & Goodsin tekijöitä yhdistää vahva intohimo ja harrastuneisuus, joka näkyy vahvasti verkkokaupassa ja sen tuotevalikoimassa. Tsekkaa tarjonta osoitteessa gearandgoods.fi.

Kuvat: Gear & Goods

Lue lisää