Ei ole ponnistus ihan aina osunut lankulle…

Oma tyyli-innostukseni ajoittuu vuoden 2011 loppupuolelle, jolloin aloin kiinnittämään huomiota pukeutumiseeni ajatuksen kanssa. Kun katson taaksepäin, sitä ajatusta ei ihan alussa ole isolla kauhalla annettu. Päinvastoin, sitä voin edelleen kovasti miettiä mitä ihmettä päässäni on liikkunut kun olen joillakin asukokonaisuuksilla ollut ihmisten ilmoilla.

Kaikesta tästä häpeästä huolimatta kokosin pienen kuvakollaasin menneisyydestä muistutukseksi siitä, että kuka tahansa voi petrata kun vaan edes vähän ymmärtää. Minulle ei ole luonnon lahjana tyylitajua suotu, joten perse edellä puuhun kiipeämällä olen edes jotain oppinut.

Kuvista on löydettävissä paitsi huonoja istuvuuksia ja värimaailmojen kaaosta, myös fiksaatio punaisiin chinoihin ja kaikista pahimpana yksityiskohtana monen tyyliin kilahtaneen innostuksen ns. iGent-kuviin, jossa kuva otetaan vessassa mieluusti siten, että pönttö näkyy. Tästä olen onneksi päässyt hiljalleen eroon. 😀

Pidemmittä puheitta, kiitos ja anteeksi.

Alku ei ollut kovin lupaava

Matin-kehitys-matcymatcy

Matin-kehitys-inttimeisinki

Suosittelemme

Matin-kehitys-seersucker

Matin-kehitys-puru Matin-kehitys-iGent

Matin-kehitys-sortsit

Matin-kehitys-varikas

Pientä kehitystä havaittavissa

Matin-kehitys-navy-rotsi

Matin-kehitys-hm-sininen

Matin-kehitys-puru-osa2

Matin-kehitys-navy-paallystakki

Pientä takapakkia

Matin-kehitys-ei-nain

Mutta onneksi toivo elää…

Matin-kehitys-neulesolmio

Matin-kehitys-harmaan-harmonia

Takki on palannut takaisin aktiivikäyttöön.

 

4 KOMMENTIT

  1. Lohduttavaa nähdä näitä kehityskertomuksia. Trendikkäät värikkäät chinot vs klassinen tyyli on tutu törmäyskohde itsellekin… Tosin, kyllä monia noista hutiponnistuksistasi jossainpäin pidettäisiin ihan hyväksyttävinä ja käyttökelposina, jopa tavoiteltavina kokonaisuuksina.

    Monelle voisi olla kehittävää, jos listaisit noihin setteihin vielä ainakin ne pahimmat vääryydet ja kenties nekin seikat, jotka ovat jo kohdallaan vaikka kokonaisuus pissiikin. Tämä voisi olla monelle matkan alkuvaiheessa olevallekin omaa silmää harjaannuttavaa oppia.

  2. Kiitos Juha kommenteistasi, katson jos editoisin artikkelia tuohon suuntaan.

    Punaisissa chinoissa suurin oppi oli se, että ne eivät ole ehkä järkevin ensiostos kun lähdet rakentamaan vaatekaappia, vaan sitä ennen sinne kannattaa hankkia helpommin eri tilanteisiin yhdisteltäviä housuja, esim. beiget ja harmaat chinot, harmaat villakangashousut (esim. flanellia), siniset farkut jne.

    • Monestihan virheistä oppii eniten 🙂
      Itsellenni ainakin on tullut paljon huteja niin housuissa kuin takeissakin, mutta vähitellen linja alkoi löytyä. Onneksi kaikkea ei tarvitse, eikä ole tarvinnut, oppia omista virheistä vaan juuri tällaiset postaukset auttavat oppimaan muidenkin kautta.
      Ehkä oppimisen ja kehittymisen merkki on sekin, että huomaa omissa ja miksei muidenkin seteistä että niissä on jotain pielessä – joskus isompaa ja helpommin huomattavaa, joskus jotain pienempää mutta silti häiritsevää. Aina ei vain osaa sanoa, että mikä ja miksi lopulta on pielessä, ja siitä tuo toivomus, että olisi kiva nähdä tuollaisia settien “ruumiinavauksia”, jotta osaisi kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin.
      Riippuu sitten ihan omasta tasosta, kenelle on hyödyllistä pahimpienkin aloittelijakokonaisuuksien ruotiminen, vai jo paljon enemmän sinne pain olevien pakettien hienosäätö vai mikä..

  3. Punaiset chinot voisivat toimia siniruudullisen paidan kanssa, kun paitaa pidetään housujen päällä ja hihat hiukan käärittyinä.
    Tuo ruskea takki ja housut -asu toimisi, jos siinä olisi myös ruskea hattu – ehkä Burberryn – ja ruskeat hansikkaat.
    Yleisesti suosittelen rennompaa asennetta muotikuviin – siinähän on huvista kyse. Ja sinä sentään yrität 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat