Design Garage Helsingissä lauantaina 2.4.2016

Helsinkiläinen Field Day järjestää kumppaneidensa kanssa Design Garage -myyjäiset Orionin vanhalla lääketehtaalla Helsingin Vallilassa 2.4.2016.

Design Garage -myyjäiset kokoavat yhteen helsinkiläisiä luovan alan tekijöitä. Myyjäisten ideana on myydä viimeisen päälle tyylikkäitä design-tuotteita, mutta myös edullisemmin mallikappaleita, kakkoslaatua sekä aikaisempien sesonkien tuotteita.

Design Garage järjestetään raffissa tehdasmiljöössä, joka herää henkiin tapahtuman ajaksi. Designlöytöjen lisäksi tapahtumassa on tarjolla hiustenleikkuuta valoa tulvivassa parturi-kampaamo Jemma HKI:ssä. Jemma HKI leikkaa tapahtuman ajan asiakkaiden hiukset ilman ajanvarausta asiakkaiden itse päättämillä hinnoilla. Myös valokuvastudio Studio Hissillä on avoimet ovet. Kahvitarjoilusta huolehtii KAFI kahvikärryineen ja leipomo Frangipanilta voi puolestaan ostaa makeaa purtavaa.

Design Garageen pääsee helposti julkisilla tai omalla autolla. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy Pälkäneentien lähikaduilta ja julkisen liikenteen pysäkit ovat lähellä tapahtumapaikkaa. Tapahtuma on esteetön. Maksutapoina käyvät kortit sekä käteinen.

Design Garage -myyjäiset
Lauantai 2.4.2016
11:00 — 16:00
Pälkäneentie 5, Helsinki
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/198182677208726/213095729050754/

Mukana ovat:
Field Day, Kauniste, Varpunen, Himmee, Month of Sundays, Uploud Audio, Teemu Järvi Illustrations, Anna Pirkola, Maija Fredrika, Poola Kataryna, Studio Hissi, Jemma HKI, KAFI, Frangipani

Lue lisää