Alle 25 000 euron sähköauto: uuden Citroën ë-C3:n ennakkomyynti alkoi

Citroënin eurooppalainen täyssähköuutuus on saanut Suomi-hinnat. ë-C3:n You-mallin hinta alkaa 24 990 eurosta ja Max-varustetaso 28 990 eurosta.

Citroën on aloittanut Suomessa Euroopassa valmistettavan ë-C3 -sähköauton myynnin. 100 kappaleen ensitilauserän toimitukset alkavat kesällä 2024. Tarjolla on kaksi varustetasoa, You ja Max. Näistä kattavampi Max sisältää suomalaisittain tärkeän penkinlämmittimen, joka on maahantuojan mukaan saatavissa lisävarusteena myös You-malliin. 

Lue lisää uutuudesta: 

Autossa on 44 kilowattitunnin akku 100 kilowatin maksimilatausteholla. Kotilataajille tarjolla on 11 kilowatin sisäinen laturi. Toimintamatkaa luvataan 300 kilometriä, mutta tarkka lukema on maahantuojan mukaan vielä vahvistamatta. 

You-varustetason hinta lähtee 24 990 eurosta (255 €/kk), Max-varustetason hinta lähtee puolestaan 28 990 eurosta (299 €/kk). Päälle tulevat toimituskulut. Autot ovat saatavilla jälleenmyyjien sekä Citroën Store -verkkokaupan kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis palkitsee työntekijöitään viime vuoden myynneistä miltei kahdella miljardilla eurolla

Viime vuoden vahvan myynnin jälkeen Stellantis palkitsee ahkeroijansa tuoreella ja muhkealla potilla, sillä työntekijät saavat yhteensä huikeat 1,9 miljardia euroa.

Nelipaikkaisten avo-Mersujen perinteet jatkuvat – uusi CLE Cabriolet korvaa sekä C- että E-sarjan avomallit

Mercedes esitteli viime kesänä aiemmat C- ja E-luokan coupét korvaavan kaksiovisen CLE Coupén, ja samassa yhteydessä vilautettiin myös avoversion ensimmäiset kuvat. Nyt CLE Cabrioletista julkaistiin kaikki viralliset tiedot sopivasti ennen keväällä tapahtuvaa myynnin aloitusta.

Tästä piti tulla BMW i8:n seuraaja – klassisen M1:n henkeä tavoitellut i16 ei kuitenkaan päässyt tuotantoon

BMW:n M-divisioonan lippulaivana toimiva möhkälemäinen XM-katumaasturi on herättänyt melkoisesti tunteita, joista useimmat eivät ole kovin positiivisia. Tunnemyrskyä ei liennyttäne sekään tieto, että asioiden mentyä toisin baijerilaisten valikoimaan voisi nyt kuulua keskimoottorinen urheiluauto alkuperäisen M1:n hengessä.

Jaguar Land Rover hidastaa sähköautosuunnitelmiaan – hybridit saavat lähivuosina suuremman painoarvon

Moni merkki on ilmoittanut julkisuuteen kunnianhimoisia sähköautotavoitteita, joista kiinni pitäminen voi olla kuitenkin vaikeaa markkinoilla viime aikoina tapahtuneiden muutosten jälkeen. Nyt päivitetyistä suunnitelmistaan kertoi intialaisen Tatan omistama brittiyhtymä Jaguar Land Rover.

Tyyliniekan uusimmat