Äänestä Atte Rytkönen vuoden tyyli-ikoniksi

Zalandon vuotuinen blogikilpailu on käynnistynyt ja tänä vuonna sen avulla etsitään vuoden tyyli-ikonia, niin miesten kuin naisten sarjassa. Ehdolla on tyyliltään erilaisia ehdokkaita, joista Tyyliniekka suosittelee lämpimästi hyvää ystäväämme, kansainvälisestikin suositun DressLikeA-blogin pitäjää Atte Rytköstä.

Perustelumme ovat selkeät, sillä Atte edustaa paitsi kilpailussa, myös laajemmin suomalaisen bisneshenkisen pukeutumisen terävintä kärkeä. Aten tyylissä istuvuus, laadukkaat materiaalit ja elegantti estetiikka ovat keskiössä, josta kuka tahansa suomalainen mies voi ottaa mallia.

Lisäksi annamme runsaasti kiitosta siitä, että Atte taustoittaa blogissaan tyylin eri osa-alueita, joka edesauttaa lukijoita ymmärtämään ja kehittämään omaan tyyliään. Vaikka kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ne tuhat sanaa täydentävät kuvia merkittävästi.

dla-denim-blazer-with-white-trousers

Aten tyylitaju on kunnossa.
Aten tyylitaju on kunnossa.

Päivätöikseen Atte toimii juristina Suomen Yrittäjissä, eli hän on suomalaisen yrittäjyyden edunvalvoja. Tähän eetokseen sopiikin täydellisesti se, että hänestä on tullut myös vaatetusalan yrittäjä omalla DLA-tuotemerkillään.

Anna oma äänesi Atelle Zalandon sivulla.

Suosittelemme

Kuvat: DressLikeA

Lue lisää