Äänestä Atte Rytkönen vuoden tyyli-ikoniksi

Zalandon vuotuinen blogikilpailu on käynnistynyt ja tänä vuonna sen avulla etsitään vuoden tyyli-ikonia, niin miesten kuin naisten sarjassa. Ehdolla on tyyliltään erilaisia ehdokkaita, joista Tyyliniekka suosittelee lämpimästi hyvää ystäväämme, kansainvälisestikin suositun DressLikeA-blogin pitäjää Atte Rytköstä.

Perustelumme ovat selkeät, sillä Atte edustaa paitsi kilpailussa, myös laajemmin suomalaisen bisneshenkisen pukeutumisen terävintä kärkeä. Aten tyylissä istuvuus, laadukkaat materiaalit ja elegantti estetiikka ovat keskiössä, josta kuka tahansa suomalainen mies voi ottaa mallia.

Lisäksi annamme runsaasti kiitosta siitä, että Atte taustoittaa blogissaan tyylin eri osa-alueita, joka edesauttaa lukijoita ymmärtämään ja kehittämään omaan tyyliään. Vaikka kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ne tuhat sanaa täydentävät kuvia merkittävästi.

dla-denim-blazer-with-white-trousers

Aten tyylitaju on kunnossa.
Aten tyylitaju on kunnossa.

Päivätöikseen Atte toimii juristina Suomen Yrittäjissä, eli hän on suomalaisen yrittäjyyden edunvalvoja. Tähän eetokseen sopiikin täydellisesti se, että hänestä on tullut myös vaatetusalan yrittäjä omalla DLA-tuotemerkillään.

Anna oma äänesi Atelle Zalandon sivulla.

Kuvat: DressLikeA

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.