DLA-asusteet ovat hyvän vaatekaapin perusta

0
3318
Atte Rytkönen DLA-kauluspaita päällään.
Atte Rytkönen DLA-kauluspaita päällään.

Suomalainen #menswear-vaikuttaja ja DressLikeA-bloggari Atte Rytkönen on tuonut yhdessä kumppaneidensa kanssa markkinoille oman asustemalliston, joka kantaa simppelisti nimeä DLA. Ensivaiheen mallisto kattaa perusasusteita, joita käyttämällä ei voi mennä pukeutumisessa vikaan. Oman erikoisuutensa mallistoon tuovat taskuliinat, joiden kuvamaailma on otettu suomalaisista klassikkotauluista.

Atte Rytkönen, Mr. DLA.
Atte Rytkönen, Mr. DLA.

Solmioita on mallistossa kolme, joilla pärjää melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Malliston suosiosta kertoo se, että harmaa villasolmio on jo myyty loppuun ja tietojen mukaan tummansininen grenadiini ja ruskea shantung-silkistä tehty solmio on niin ikään melkein loppuunmyyty. Solmioiden hinta on 98 euroa.

DLA-solmiot.
DLA-solmiot.

Taskuliinat ovat tämän malliston helmet. The Symposium -taskuliinaan on painettu Akseli Gallen-Kallelan kuuluisa teos Symposion, jossa Gallen-Kallelan lisäksi elämän ja taiteen tarkoitusta pohtivat Oskar Merikanto, Robert Kajanus ja Jean Sibelius. Toinen taskuliina (The Defence of the Sampo) on niin ikään Gallen-Kallelan “tuotantoa”, jonka kuvana toimii Kalevalasta tuttu Sammon puolustus. Taskuliinat ovat tehty laadukkaasta villasilkkisekoitteesta ja niissä on käsinrullatut reunat. Hintaa taskuliinoilla on 64 euroa.

The Symposium.
The Symposium.
The Defence of the Sampo
The Defence of the Sampo

Tulevaisuudessa DLA:n mallisto laajenee mm. kauluspaitoihin, joten odotamme innolla miten tämä uusi suomalainen vaatealan start-up kehittyy.

Kuvat: DressLikeA

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän