150 taalan Tesla CyberBeer auttaa Teslan odottajien ja omistajien tuskaan

CyberBeer on Buzzrock Brewingin valmistama erikoisolut, jolla voi kulauttaa kurkusta alas niin pienet, kuin isommatkin autonomistajan, tahi sellaiseksi halajavan murheet.

Kuva: Tesla.

Irtoavat ratit ja katkeavat polkimet ovat autouutisten mukaan joidenkin epäonnisten Teslan omistajien arkea. Lisäksi Cybertruckin tilaajat ovat jo ehtineet naputtaa sormenpäillään reikiä pöytään odottaessaan autonsa saapumista kuin kuuta nousevaa.

Teslan oheistuotemyynti käy kaikesta huolimatta pohjois-amerikkalaiseen tapaan vilkkaana varsinkin toimitusjohtaja Elon Muskin omistamassa X-viestipalvelussa. Nyt maalliset murheet olisikin mahdollista huuhtoa pois autonvalmistajan virallisella ohrapirtelöllä.

Kuva: Tesla.

Lisähuolia voi tosin aiheutua siitä, että uusi CyberBeer + CyberStein Limited Edition -olutsetti maksaa huikeat 150 dollaria. Kyseessä ei nimittäin ole mikä tahansa alemarketin kaljanlitku, sillä olut on tehty osoittamaan kunnioitusta Cybertruckin kulmikkaalle silhuetille. Tämän johdosta tuote tulee pullossa, joka toimitetaan mustassa auton muodot mieleen tuovassa pakkauksessa.

Sarja sisältää kaksi 330 ml olutta, joissa on 7% alkoholia, ja jotka on valmistanut kalifornialainen Buzzrock Brewing -niminen yritys. Autovalmistaja kehuskelee ylpeänä, että oluissa “korostuvat yrttien ja mausteiden vivahteet, sekä teen ja sitrushedelmien aromit”.

Kuva: Tesla.

Koska pullosta suoraan juominen on vulgääriä, pakkauksessa on mukana myös kaksi mattamustaa keraamista olutkolpakkoa, jotka on “lasitettu ja poltettu heijastamaan Cybertruckin muotoa, ja viimeistelty kiiltävällä sisuksella ja Teslan logolla.” Lienee sanomattakin selvää, että moisista pöniköistä tulee vielä keräilijöiden keskuudessa haluttuja esineitä, joita pian kaupitellaan eBayssä hurjilla summilla.

Suosittelemme

Tesla ottaa jo olutseteistä vastaan tilauksia, mutta kaikkien suomalaisten Tesla-fanien suruksi kerrottakoon, että tuotteiden tilaaminen on rajoitettu vain Yhdysvalloissa asuville, ja vähintään 21-vuotta täyttäneille. 150 dollarin hintalappu ei myöskään sisällä veroja, tai 15 dollarin toimituskuluja, joten setit eivät myöskään ole tarkoitettu Yhdysvalloissa asuville tyhjätaskuille.

Kuva: Henrik Tuominen.
Kuten kuvakin kielii, myös Tyyliniekan toimittaja on sortunut Teslan oheismyyntiin. Kuva: Henrik Tuominen.

Lue lisää