Tässä se nyt on, Suomalainen megawatin sähköauto – katso kuvat

Suomalainen startup-yhtiö Toroidion on julkistanut tänään Toroidion 1MW -konseptiautonsa Monacossa. 1MW tarkoittaa yhtä megawattia, eli hevosvoimiksi muunnettuna 1341 hevosvoimaa, mikä myös on kyseisen auton huipputeho.

Kyseessä on täyssähköautokonsepti ja projektin isä on yhtiön perustaja Pasi Pennanen, joka tunnetaan myös aiemmista saavutuksista ajoneuvojen kehityksen ja muotoilun saralta. Projektin tavoitteena oli rakentaa sähköauto, joka olisi kilpailukykyinen Le Mansin 24 tunnin kilpailussa.

Huikean tehon lisäksi auto on huikean näköinen, se on upea ja hallittu sekoitus vanhaa ja uutta muotoilua. Ulkonäköä korostavat ylöspäin aukeavat lokinsiipiovet sekä erikoisesti muotoillut ja poikkeuksellisesti sijoitetut sivupeilit.

Auton tekniikasta saamme tietoa, kun valmistaja on ensin käynyt kaikki testit ja hyväksynnät läpi.

Auto julkistettiin Monacon Top Marques -tapahtuman avauspäivänä 16. toukokuuta. Tapahtuma jatkuu 19. päivään asti ja siellä julkistetaan myös muita vaikuttavia ajoneuvoja. Katso tapahtuman nettisivut tästä.

Toroidion 1MW Concept Toroidion 1MW

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat