Tältä näyttää uusi Škoda Superb – viralliset kuvat ja video

Škoda julkisti uudesta Superb-mallista myös ulkokuvat, aimmin julkaistujen sisäkuvien lisäksi.

Superb on saanut ympärilleen teräväreunaiset pellit ja ilme on myös aiempaa ärhäkkäämpi, vaikka kyseessä onkin edustusluokan auto.

Uusi Superb on edeltäjäänsä suurempi ja kevyempi. Pituutta on tullut pari senttiä lisää ja leveyttä viisi senttiä. VW Passattiin verrattaessa löytyy samankaltaisuutta, mutta Superbissa on pidempi akseliväli. Uuden MQB-rakenteen ansiosta, auton painoa on saatu pudotettua peräti 75 kiloa.

Tekniikka on peräisin uudesta Volkswagen Passatista. Pienin moottorivaihtoehto on 1,4-litrainen TSI, josta irtoaa 92 kW (125hv) ja malliston tehokkain tarjoaa 191 kW (256hv). Diesel-moottoreista tarjolla on 1,6 ja 2,0-litraiset mallit, joiden tehot ovat  88 / 177kW.

Uusi Škoda Superb esiteltiin 17.2. Prahassa lehdistölle ja se tulee olemaan esillä Geneven autonäyttelyssä marraskuussa.

Skoda-Suberb-02 Skoda-Suberb-03 Skoda-Suberb-04 Skoda-Suberb-05

Suosittelemme

 

Aihepiirin uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Tyyliniekan uusimmat