Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition on Bemarifanin unelmaluuri

Tuhannen kappaleen rajoitettu painos on kunnianosoitus ensimmäiselle M3:lle.

Android-puhelimia käyttävät BMW M -fanit ovat saamassa todellista herkkua, sillä Samsung on julkaisemassa Galaxy S23 Ultra BMW M Editionin. Tämä rajoitetun erän älypuhelin on BMW Korean ja SK Telecomin yhteistyön tulos. Kumppanuus on mahdollistanut BMW:n ikonisen muotoilun ja korkealuokkaisen osaamisen Galaxy S23 Ultra -lippulaivapuhelimeen, joka on sekä esteettisesti miellyttävä, että teknisesti edistynyt.

Galaxy S23 Ultra BMW M Editionin suunnittelu perustuu ikoisen BMW M -brändin perintöön. Puhelin on ennen kaikkea kunnianosoitus ensimmäisen sukupolven M3-mallille, M3 E30:lle, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1986. Kovakantinen puhelinkotelo on saanut inspiraatiota myös nykyisen kuudennen sukupolven M3-mallin konepellistä, sekä pystysuorasta munuaissäleikköstä. Lisäksi laitteessa on erillinen käynnistysvideo, jossa näkyy BMW M -mallia symboloiva kolmivärinen raitalogo, ja ainutlaatuinen M-aiheinen teemanäyttö.

Yksi Galaxy S23 Ultra BMW M Editionin erottuvista ominaisuuksista on pakkaukseen sisältyvät useat autoaiheiset lisäosat. Esimerkiksi mukana tulevat pienet pyöreät BMW-logot juhlistavat BMW M -tuotemerkin 50-vuotisjuhlaa. Ne voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen avaimenperään, joka tulee myös paketin mukana.

Pakettiin on lisäksi isketty mukaan myös mm. M design -autokello, metallinen M-kirjaintarra, sekä BMW:n historiaan keskittyvä valokuvakirja ja juliste, jotka tuovat kokonaisuudelle aitoa keräilyarvoa. Myös BMW Vantage -nimeä kantava BMW lifestyle -jäsensovellus on valmiiksi asennettu puhelimeen. Sovellus tarjoaa pääsyn erilaisten BMW-kokemusten ja -tapahtumien maailmaan, mikä tekee siitä asiaan vihkiytyneelle varmasti arvokkaan lisän pakettiin.

Suosittelemme

Lisäbonuksena kaikille ostajille tarjotaan BMW Driving Centerin “aloituskortti”, jolla pääsee oppimaan turvallisen ajon vinkkejä, ja harjoittamaan ajotaitojaan ammattiohjaajan opastuksella. Galaxy S23 Ultra BMW M Edition älypuhelinta on saatavilla vain tuhannelle nopeimmalle. Puhelimen virallinen julkaisupäivä on helmikuun 17. päivä.

LähdeMotor 1

Lue lisää