Myynnissä farkku-Cadillac, jollaisen omisti myös itse Elvis

Tuikiharvinainen vuoden 1976 Cadillac Castillian Fleetwood Brougham Estate olisi myytävänä suolaiseen hintaan.

Tarkalleen ottaen pyyntihinta on 69 950 dollaria, eli melkoinen summa 70-luvun Cadillacista, ja vieläpä farmari sellaisesta. Auton on aikanaan muuntanut tähän kuosiin kalifornialainen koripaja Traditional Coachworks, jolla oli autonvalmistajan siunaus tehdä muutostöitä. Estate-mallit eivät olleet uutena ilmaisia, sillä ne maksoivat melkein kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset Fleetwood-mallit. Autoja valmistuikin ainoastaan 11 kappaletta vuonna 1976.

Kyseessä olikin varakkaiden herkku. Fleetwood Estate -malleja omisti aikoinaan sellaiset kuuluisuudet kuin Dean Martin, Sammy Davis Jr. Ja itse rock’n rollin kuningas Elvis. Muutostöiden ohella autoon tehtiin lukuisia muitakin ylellisyysparannuksia tai muita hienosäätöjä, joiden piiriin kuuluivat mm. muhkeat nahkaverhoilut, paksut lattiamatot, kattoluukku, ilmastointi, sähkötoimiset lasinnostimet, sähköpenkit ja vakionopeudensäädin.

Kaikki Castillian Fleetwood -farkut varustettiin Cadillacin massiivisella 500cu 8.2-litran V8-moottorilla, jolla oli kaverinaan automaattivaihteisto. Kuvien autoa kaupitellaan Hemmings-sivujen kautta, ja se sijaitsee Britanniassa. Auton mittarissa on 20 150 mailia (32 428 km), ja koripaneeleja koristaa herkullisen heleä Innsbruck Blue -värisävy. Auton myynti-ilmoituksessa mainitaan, että kyseessä olisi hienokuntoisin jäljellä oleva lajinsa edustaja.

Suosittelemme


Hintapyyntö tuntuu kovalta, vaikka kyseessä onkin melkoinen harvinaisuus. Lokakuussa 2020 jenkkien suunnalla myytiin Facebookin Marketplacessa samanmoinen 72 000 mailia ajettu vain 10 000 taalalla. Tiettävästi huutokaupassa samana vuonna hienokuntoisempi 44 577 mailia nähnyt yksilö vaihtoi omistajaansa lopulta 55 000 dollarilla autosta käydyssä huutotaistelussa. Myyjä voikin aina pyytää mitä tahansa summaa myymästään tuotteesta, mutta ostajat aina lopulta päättävät kohteen todellisen hinnan.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Romukuntoisten Teslojen virta Pohjois-Amerikasta Ukrainaan voi olla vaarassa loppua

Yhdysvalloista ja Kanadasta päätyy vakuutusyhtiöiden kautta vaurioituneita sähköautoja Ukrainaan, jossa mekaanikot korjaavat ja myyvät niitä korkeista polttoainekustannuksista kärsiville.

Tyyliniekan uusimmat