Löydä paras sisustuslaina ja säästä rahaa lainavertailun avulla

Toimitus

Haluatko luoda unelmiesi kodin, mutta budjettisi on pieni? Ehkä haluat päästä eroon kuluneista huonekaluista tai uudistaa kodin ilmettä hankkimalla sinne hieman taidetta. Sisustaminen voi olla kallista, joten usein tällaiseen projektiin tarvitaan lisärahoitusta.

Onneksi moni lainanantaja tarjoaa sisustuslainoja. Vakuudeton sisustuslaina on tarkoittu kodin tai mökin sisustamiseen. Sen voi käyttää esimerkiksi uusien kalusteiden tai mattojen hankkimiseen tai vaikka terassikalusteiden ostamiseen. Paras tapa löytää sopiva ja edullinen sisustuslaina on vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Vertailu auttaa sinua löytämään halvimman lainan ja välttämään turhia kustannuksia.

Sisustuslainan ansiosta saat maksettua projektin erissä

Sisustuslainat tarjoavat sinulle mahdollisuuden maksaa projektin kulut mukavasti erissä ilman stressiä taloudellisista ongelmista. Saat pilkottua projektin kulut sopiviin osiin. Koko lainasummaa ei tarvitse maksaa pois kerralla, joten saat säästettyä rahaa muihin tarpeisiin.

Vakuudetonta sisustuslainaa varten et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia, eli tällainen laina sopii sellaisellekin henkilölle, jolla ei ole vakuuksia käytössään. Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on tuloja sekä puhtaat luottotiedot.

Lainaa on helppo hakea. Hakemus tehdään netissä ja vastauksia hakemukseen alkaa tulla nopeasti, tavallisesti jo parissa minuutissa. Tällaiset vakuudettomat lainat ovat usein huomattavasti nopeampia kuin perinteinen pankkilaina. Lisäksi tällaisten lainojen kilpailuttaminen on helpompaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen lomake, ja pääset pian etsimään sopivaa lainaa.

Mikä on edullinen laina?

Edullisesta lainasta syntyy mahdollisimman pienet kokonaiskulut laina-ajalta. Tällöin lainan hinta on edullinen lainan ottajalle. Lainaan lisätään korot ja muut kulut, ja tämä kokonaissumma on se summa, jonka lainanottaja lopulta maksaa lainanantajalle.

Lainan hinta muodostuu siis koroista ja kuluista. Kuluja voivat olla esimerkiksi kertaluontoinen aloitusmaksu sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Kun nämä ovat mahdollisimman matalat, laina on edullinen. Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Tuo luku sisältää sekä koron että kaikki kulut, joten se antaa hyvän kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Muista myös, että lainaa on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Laina kannattaa hakea yhdessä, jos rahat aiotaan käyttää yhteiseen tarkoitukseen. Toisesta hakijasta voi olla hyötyä etenkin silloin, kun haettava lainasumma on suuri. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen mahdollistaa matalamman koron ja isomman lainasumman.

Näin kilpailutat lainat

Sisustuslainojen vertailu onnistuu helposti ja nopeasti netissä Nordic Bank -lainavertailun nettisivuilla. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit vertailla eri lainanantajien tarjouksia täysin ilmaiseksi. Lainavertailupalvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla helposti lainojen korkoja, kuluja ja takaisinmaksuaikoja.

Lainojen kilpailuttaminen on näin helppoa:

1. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

2. Vertaile lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse.

3. Valitse edullisin laina ja allekirjoita sopimus.

Voit hakea mitä tahansa lainasummaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Pystyt siis esimerkiksi tekemään pieniä uudistuksia parissa huoneessa pienellä lainasummalla tai uusimaan vaikka koko asunnon kalusteet isommalla lainalla.

Kun olet tehnyt vertailun, valitse paras tarjous ja nosta laina tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat jo samana päivänä, joten pääset heti toteuttamaan uutta sisustusta. Tutustu huolellisesti lainaehtoihin ennen sopimuksen solmimista. Muista, että pelkkä lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis täysin huoletta kokeilla, millaisen sisustuslainan saisit nyt.

Uusimmat

Maailman ainoa Saleen S7 Twin Turbo tarjoaa 1 000 heppaa, ja on nyt myynnissä

Saleenin lippulaiva-superauto näyttää yhtä hyvältä kuin 19 vuotta sitten.

Breitling Superocean uutuudet – sateenkaarivärejä ja syväsukellusta

Breitling esitteli kesäisen Wheels and Waves -surfaus- ja moottoripyöräfestivaalin yhteydessä kolme värikästä Superocean uutuutta eri kokoluokissa, sekä kilometrin syvyiseen sukellukseen kykenevän Super Diverin.

Legendaarinen automerkki Alpine tulee Suomeen

Renault-konsernin legendaarinen automerkki Alpine rantautuu Suomeen kesäkuussa 2025, kun uusi sähkömoottorinen Alpine A290 tulee myyntiin. Tämä urheilullinen ja suorituskykyinen "hot hatch" on ensimmäinen Suomessa myytävä uuden ajan Alpine, ja sen julkistus tapahtuu Le Mansin 24 tunnin kilpailun yhteydessä.

Legon uusi Countach sisältää ”Lambo-ovet” ja V12-moottorin miniatyyrikoossa

Alkuperäistä esikuvaansa pienempi ja edullisempi Lego Lamborghini Countach on saatavilla myös Speed Champion -sarjassa.

Pook Torni M-23 – Voita kotimainen inttikello

Rohkeasta tyylistään tunnettu Pook Watches on julkaissut armeijakäyttöön soveltuvan inttikellon. Ajatus edulliseen kotimaiseen inttikelloon tuli alkujaan suomalaiselta ammattisotilaalta, jonka...

Suosittelemme

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...