Liity Suomen suosituimpaan kelloyhteisöön

Suomen suosituin kelloyhteisö, Kellofoorumi, on uudistunut. Uusi kevyempi ulkoasu on responsiivinen, eli se toimii mainiosti eri päätelaitteilla. Näin alati kasvava mobiilikäyttäjien joukko voi osallistua keskusteluihin paremmin.

Kellofoorumia kehitetään projektiluontoisen “se on valmis nyt, palataan asiaan kahden vuoden päästä” -mentaliteetin sijaan ketterästi, jossa käyttäjien antama palaute vaikuttaa foorumin tuleviin kehitysaskeliin. Näin foorumi ei pysähdy, vaan seuraa aikaansa.

Kelloniekka & Kellofoorumi
Kelloniekka & Kellofoorumi

Kellofoorumin kehitysprosessi on ensimmäinen osa muutosta, jonka tarkoituksena on rakentaa Kellofoorumin ja Kelloniekan ympärille monipuolinen kellomedia, jossa yhdistyy vahva yhteisöllisyys kiinnostaviin sisältöihin.

Miksi liittyisin Kellofoorumille?

Kellofoorumilla käydään monipuolista ja laadukasta keskustelua kelloista ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Foorumilla ei keskitytä vain ns. arvokelloihin, vaan keskustelua käydään yhtälailla normaaleista käyttökelloista ja esimerkiksi kellojen huoltamisesta.

Kellofoorumilla toimii myös aktiivinen markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa kelloja sekä kelloihin liittyviä tuotteita. Etsit sitten uudenkarheaa arvokelloa, edullisempaa käyttökelloa, tai harvinaisempaa vintage-kelloa, löydät sen todennäköisimmin Kellofoorumilta.

Tervetuloa Kellofoorumille!

Lue lisää