Liity sisäpiiriin ja voit voittaa lähes tuhannen euron arvoisen Seiko Presage -rannekellon

Kaupallinen yhteistyö: Perkko

Japanilainen Seiko valmistaa rannekelloja, joissa hinta ja laatu kohtaavat usein erinomaisesti. Seikon tekee poikkeukselliseksi valmistajaksi se, että siltä löytyy kelloja lähes kaikista hintaluokista ja kaikkien kellojen sisällä pyörivät omat, in-house -koneistot.

Seikon laaja tarjonta on kasvanut entisestään maaliskuussa 2016 julkaistun Presage-malliston myötä. Presage on positioitu Seikon high-end -malliston – Grand Seikon – alapuolelle, jolla tavoitellaan korkeaa laatua arvostavia, mutta samalla hintatietoisia kuluttajia. Presagen saaman positiivisen vastaanoton myötä strategia on vaikuttanut toimivalta.

Syy suosiolle on helppo ymmärtää, kun kelloja on päässyt itse hypistelemään. Kellojen viimeistely on hintaluokassaan erinomaisella tasolla (vaikutteita ja työstämenetelmiä on lainattu mm. Grand Seiko -tuoteperheestä) ja in-house -koneistot ovat taattua Seiko-laatua. Kiteytetysti Presage tarjoaa rahalle vastinetta.

Seiko Presage Tyyliniekan sisäpiiriläiselle?

Tyyliniekassa on vannottu aina hyvän hintalaadun perään, joten järjestämme Seikon maahantuojan (Oy Perkko) tuella kilpailun, jonka palkintona on Seiko Presage SPB041J1 -rannekello. Nopeutta ja tietämystä vaativa kilpailu käynnistyy joulukuun alkupäivinä ja tiedon siitä saavat ensin .

Seiko Presage SPB041J1
Seiko Presage SPB041J1

Lue lisää