KodinHenke

Tyyliblogeja selatessa tulen välillä kaivanneeksi vähän toisenlaista lukemista, sellaista sopivan miehistä ja pilke silmäkulmassa tuotettua sisältöä, joka ei keskity taskuliinojen taitteluun tai pukeutumisen syvimmän olemuksen ruotimiseen. Tähän tarpeeseen iskee ex-kollegani pyörittämä KodinHenke, josta tulee hyvällä tavalla mieleeni legendaarinen tv-sarja nimeltä Koti kuntoon (Home Improvement).

KodinHenke-kuva-2
KodinHenken artikkelit saavat alkunsa arjen tarpeista ja niiden ratkaisuista.

Mikä ihmeen KodinHenke?

KodinHenke-blogin takana oleva Henri Huovinen on kolmikymppinen yrittäjä ja perheenisä. Perheeseen kuuluu vaimon ja kolmevuotiaan tytön lisäksi koiravanhus Nalle. Otin Henrin lyhyeen haastatteluun ja näin hän kertoo blogistaan;
[quote]

KodinHenke on talvella 2013 perustettu asumisblogi. Erikoista blogissa on se, että artikkelit kirjoittaa mies. Ehkäpä juuri tämän miehisen näkökulman takia blogini on herättänyt laajasti mielenkiintoa, sillä asumista ja sisustamista käsittelevät blogit ovat usein naisten ylläpitämiä.

Lisäksi kirjoitan blogin jutut enemmän rouhealla asenteella sen sijaan, että siirtelisin maljakoita epäsymmetrisen symmetrisiin asetelmiin. Tällainen rehellinen ja suora tyyli tuntuu toimivan hyvin nykypäivänä.

Vaikka KodinHenke on blogimaailmassa tuore tapaus, tuo Google yli 70 prosenttia kävijäliikenteestä. Tähän olen omalta osaltani vaikuttanut ottamalla artikkeleissa huomioon hakukonelöydettävyyden. Koska toimin päivätyökseni digitaalisen markkinoinnin parissa, on tämä lähestymistapa minulle luonnollinen. [/quote]

Kunnon perheenisä ruokkii perheensä tuhdeilla eväillä.
Kunnon perheenisä ruokkii perheensä tuhdeilla eväillä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat