Eleganssia naisen ranteeseen

Kaupallinen yhteistyö: Suninen

Rannekellot eivät ole vain miesten juttu, vaikka asia on näin helposti tulkittavissa ja lokeroitavissa. Itse asiassa naisten tapa viimeistellä pukeutumisensa kellolla – oli kyse sitten korukellosta, muotikellosta tai mekaanisesta kellosta – on asia, josta me miehet voimme ottaa mallia.

Muutamalle kellokauppiaalle tekemäni kyselyn perusteella naisten kiinnostus rannekelloja kohtaan on kasvussa ja tästä kertovat paitsi perinteisten merkkien kasvaneet myyntimäärät, myös muutamaa satasta arvokkaampien kellojen kysynnän kasvu. Koska naiset hakevat käytännöllisyyden lisäksi eleganssia, puolustavat kvartsikellot hyvin paikkaansa.

Longines Conquest Lady
Longines Conquest Lady

Aivan kuten mekaanisissakin kelloissa, on myös kvartsikelloissa eroja, joten hankkimalla laadukkaan kellon – jota huoltaa säännöllisesti – ranteeseen saa upean aikaraudan vuosikymmenien ajaksi.

Tyyliä ja laatua naisen ranteeseen

Kun syvennymme naisten kelloissa tunnettujen valmistajien maailmaan, nousee useimpien mallistoissa naisellisuus esille elegantin muotoilun ja korumaisuuden kautta. Tämän filosofian yksi tyylipuhtain edustaja on sveitsiläinen Longines, jonka naisten rannekellot eivät ole lähtökohtaisesti pienennettyjä versioita miesten kelloista, vaan ne on suunniteltu alusta alkaen naisen ranteeseen.

Longines Conquest Lady

Longines Conquest Lady on naisellinen arkikello, joka muuntautuu nahkarannekkeella juhlakelloksi.
Longines Conquest Lady on naisellinen arkikello, joka muuntautuu nahkarannekkeella juhlakelloksi.

Longinesin malliston monipuolisuus kumpuaa osaltaan valmistajan pitkästä historiasta, jonka hyödyntämisessä Longines on hienosti myös onnistunut. Tämän voi todeta kuvassa esiintyvästä Symphonette-mallin kellosta, joka henkii upeasti 1900-luvun alkupuolen tyyliä.

Suosittelemme

Longines Symphonette

Toisilla merkeillä korostuu puolestaan ns. house style, josta merkki yleisesti tunnetaan. Tällaisesta tyylistä oivallinen esimerkki on sveitsiläinen Rado, jonka keraaminen ja muotoilultaan puhdaslinjainen True Thinline Ceramic S Lady on designiltaan tunnistettava – ja tyyliltään monipuolinen kello niin bisnekseen kuin juhlaan.

Rado True Thinline Ceramic S Lady

Rado True Thinline Ceramic S Lady sopii niin bisnekseen kuin juhlaan.
Rado True Thinline Ceramic S Lady sopii niin bisnekseen kuin juhlaan.

Artikkelissa esiintyviä kelloja myy Suninen.

Lue lisää