BMW julkisti tänään uuden upean 7-sarjan

Uutta BMW:n 7-sarjaa kuvaavat adjektiivit ovat dynaaminen, taloudellinen, mukava ja turvallinen. BMW:n insinöörit ovat kiinnittäneet näihin seikkoihin erityistä huomiota ja uuden 7-sarjalaisen kehutaan olevan edellistä parempi kaikilla mainituilla osa-alueilla.

Mitä uutta?

7-sarjan korissa on käytetty hiilikuituvahvisteisia muoviosia, jotka syövät auton painosta pois 130 kiloa. Nokalla on uudet moottorit ja saatavilla on myös pistokehybridijärjestelmä 740e -mallina.

Executive Drive Pro -aktiivinen alusta ja adaptiivinen Driving Experience Control mukauttavat auton säädöt automaattisesti kuljettajan ajotavan ja tienpinnan mukaan sekä vähentävät kallistuksia ja tienpinnan epätasaisuuksia. BMW Laserlight valot tuottavat puhdasta valkoista valoa ja tarjoavat 600 metriin ulottuvat kaukovalot.

Luksusta löytyy, sillä takapenkin “ministeriosastolle” on tarjolla Executive Lounge -kokonaisuus, jossa muun muassa hierovat penkit, panoraama lasikatto tähtitaivastoiminnolla, tervetuloa-valot lattian tasolla, ambient-valaistus ja kosketusnäytöin varustettu viihdejärjestelmä.

Kuljettajalle on tarjolla myös iDrive -järjestelmä kosketus- ja elenäytöllä, tuulilasinäyttö, risteävän liikenteen varoitus, kaistavahti ja -avustin, aktiivinen sivutörmäyssuoja, kolmiulotteinen surround-näkymä auton ympärille ja kauko-ohjattava pysäköintiavustin, jonka avulla auto on helppo ujuttaa pieneenkin talliin ja vahtia itse suoritusta ulkopuolelta vaikkapa kahvikuppi kädessä.

bmw-7-sarja-02 bmw-7-sarja-05 bmw-7-sarja-06 bmw-7-sarja-07 bmw-7-sarja-13 bmw-7-sarja-16 bmw-7-sarja-17 bmw-7-sarja-21 bmw-7-sarja-22 bmw-7-sarja-23 bmw-7-sarja-27 bmw-7-sarja-30

Lue lisää