Bell & Ross vahvistuu Suomessa – vaasalainen Hovisepät uudeksi jälleenmyyjäksi

Ranskalainen laatukellovalmistaja Bell & Ross on laajentanut Suomen maantieteellistä peittoaan, sillä vaasalainen Hovisepät on ottanut kellomerkin valikoimiinsa. Valikoima käsittää ensimmäisessä vaiheessa Bell & Rossin ikonisia instrumenttikelloja sekä vintage-malliston rannekelloja.

Bell & Rossin rannekellojen hintaluokka on suomalaisittain kiinnostava, sillä mallista riippuen hinta pyörii alle kahdesta tuhannesta eurosta reiluun neljään tuhanteen euroon.

Valikoimissa on mm. Bell & Ross BR 03-92 Diver Blue.
Valikoimissa on mm. Bell & Ross BR 03-92 Diver Blue.

Osapuolet vakuuttavat tyytyväisyyttään

Hoviseppien myymäläpäällikkö Mikko Luoma-aho kommentoi uutta edustusta seuraavasti:

Olemme tarkkailleet mielenkiinnolla Bell & Rossin kehitystä useamman vuoden. Merkin omintakeinen muotoilu ja sitä tukeva laatutaso ovat viehättäneet henkilökohtaisella tasolla suuresti. Ajatus siitä pitäisikö Hoviseppien pyrkiä saamaan edustus on pyörinyt pöydällä pitkään. Tänä keväänä tuntui, että aika on kypsä.

Kellokulttuuri ja ylipäätään arvostus rannekelloja kohtaan Suomessa on maturoitunut huomattavasti viime vuosien aikana, mikä avaa markkinoita myös erilaisille asiantuntijoiden arvostamille niche-tuotteille. Samaan aikaan näemme Bell & Rossissa myös hyvin vahvan potentiaalin kehittyä valtavirran laajemminkin tuntemaksi luksuskellomerkiksi. Kaikki brändin toiminta ja ilmassa olevat merkit tuntuvat tukevan sitä.

Toivomme, että tästä tulee hyvä ja pitkä yhteistyö. Olemme myös onnellisia, että Bell & Rossin skandinavian agentuuri Hubert Agency näki juuri meissä otollisen potentiaalin toimia brändin valtuutettuna kasvona Suomessa, niin Vaasan kivijalassamme kuin myös verkkokaupassamme.

Suosittelemme

Mikko Luoma-aho asettelee tyytyväisenä Bell & Rossin rannekelloja esille.
Mikko Luoma-aho asettelee tyytyväisenä Bell & Rossin rannekelloja esille.

Bell & Rossin skandinavian agentti, Hubert Agencyn Sylvain Hubert on niin ikään innoissaan uudesta yhteistyökumppanista:

Olen työskennellyt Hoviseppien kanssa jo vuoden – ja olin hyvin tyytyväinen, kun omistajat halusivat maaliskuussa Baselworldin messuilla istua samaan pöytään Bell & Rossin kanssa neuvottelemaan yhteistyöstä.

Tiesin jo etukäteen, että tämä liike olisi mahtava lisäarvo Bell & Rossin kehitykselle Suomessa, mutta rehellisesti sanottuna, en osannut edes odottaa kuinka valmis Hovisepät oli ottamaan Bell & Rossin mukaan remmiin. Oli mukava yllätys huomata, kuinka Mikko ja Matti Hovisepiltä olivat jo tapaamisessa niin asiantuntevia ja tietotaidoltaan intohimoisia brändiämme kohtaan. Uskon, että osaltaan vielä suurelle yleisölle julkaisemattomien uutuuksien näkeminen edesauttoi uuden yhteistyön syntymisessä.

Olemme hyvin ylpeitä saadessamme Hovisepät uudeksi jälleenmyyjäksemme. He ovat ammattimaisia, nopeita työskentelijöitä ja ennen kaikkea ystävällisiä, mikä on ensisijaisen tärkeää vahvan, luotettavan ja pitkäkestoisen yhteistyön muodostumiselle.

Lue lisää