Bell & Ross vahvistuu Suomessa – vaasalainen Hovisepät uudeksi jälleenmyyjäksi

Ranskalainen laatukellovalmistaja Bell & Ross on laajentanut Suomen maantieteellistä peittoaan, sillä vaasalainen Hovisepät on ottanut kellomerkin valikoimiinsa. Valikoima käsittää ensimmäisessä vaiheessa Bell & Rossin ikonisia instrumenttikelloja sekä vintage-malliston rannekelloja.

Bell & Rossin rannekellojen hintaluokka on suomalaisittain kiinnostava, sillä mallista riippuen hinta pyörii alle kahdesta tuhannesta eurosta reiluun neljään tuhanteen euroon.

Valikoimissa on mm. Bell & Ross BR 03-92 Diver Blue.
Valikoimissa on mm. Bell & Ross BR 03-92 Diver Blue.

Osapuolet vakuuttavat tyytyväisyyttään

-- MAINOS --

Hoviseppien myymäläpäällikkö Mikko Luoma-aho kommentoi uutta edustusta seuraavasti:

Olemme tarkkailleet mielenkiinnolla Bell & Rossin kehitystä useamman vuoden. Merkin omintakeinen muotoilu ja sitä tukeva laatutaso ovat viehättäneet henkilökohtaisella tasolla suuresti. Ajatus siitä pitäisikö Hoviseppien pyrkiä saamaan edustus on pyörinyt pöydällä pitkään. Tänä keväänä tuntui, että aika on kypsä.

Kellokulttuuri ja ylipäätään arvostus rannekelloja kohtaan Suomessa on maturoitunut huomattavasti viime vuosien aikana, mikä avaa markkinoita myös erilaisille asiantuntijoiden arvostamille niche-tuotteille. Samaan aikaan näemme Bell & Rossissa myös hyvin vahvan potentiaalin kehittyä valtavirran laajemminkin tuntemaksi luksuskellomerkiksi. Kaikki brändin toiminta ja ilmassa olevat merkit tuntuvat tukevan sitä.

Toivomme, että tästä tulee hyvä ja pitkä yhteistyö. Olemme myös onnellisia, että Bell & Rossin skandinavian agentuuri Hubert Agency näki juuri meissä otollisen potentiaalin toimia brändin valtuutettuna kasvona Suomessa, niin Vaasan kivijalassamme kuin myös verkkokaupassamme.

Mikko Luoma-aho asettelee tyytyväisenä Bell & Rossin rannekelloja esille.
Mikko Luoma-aho asettelee tyytyväisenä Bell & Rossin rannekelloja esille.

Bell & Rossin skandinavian agentti, Hubert Agencyn Sylvain Hubert on niin ikään innoissaan uudesta yhteistyökumppanista:

Olen työskennellyt Hoviseppien kanssa jo vuoden – ja olin hyvin tyytyväinen, kun omistajat halusivat maaliskuussa Baselworldin messuilla istua samaan pöytään Bell & Rossin kanssa neuvottelemaan yhteistyöstä.

Tiesin jo etukäteen, että tämä liike olisi mahtava lisäarvo Bell & Rossin kehitykselle Suomessa, mutta rehellisesti sanottuna, en osannut edes odottaa kuinka valmis Hovisepät oli ottamaan Bell & Rossin mukaan remmiin. Oli mukava yllätys huomata, kuinka Mikko ja Matti Hovisepiltä olivat jo tapaamisessa niin asiantuntevia ja tietotaidoltaan intohimoisia brändiämme kohtaan. Uskon, että osaltaan vielä suurelle yleisölle julkaisemattomien uutuuksien näkeminen edesauttoi uuden yhteistyön syntymisessä.

Olemme hyvin ylpeitä saadessamme Hovisepät uudeksi jälleenmyyjäksemme. He ovat ammattimaisia, nopeita työskentelijöitä ja ennen kaikkea ystävällisiä, mikä on ensisijaisen tärkeää vahvan, luotettavan ja pitkäkestoisen yhteistyön muodostumiselle.

-- MAINOS --
Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Pirkan Kello ostaa, myy ja vaihtaa käytettyjä arvokelloja

Pirkan Kello aloitti tänä vuonna käytettyjen kellojen osto- ja myyntitoiminnan osana muuta liiketoimintaansa. Alku on ollut lupaava. Syy käytettyjen rannekellojen...

Ensiesittelyssä: Baume & Mercier Clifton Baumatic Day Date Moon Phase

Sveitsiläinen Baume & Mercier on nostanut profiiliaan viimeisten vuosien aikana Baumatic-koneistoon pohjautuvilla kellomalleillaan. Clifton Baumatic Day Date Moon Phase...

Sjöö Sandström Royal Steel Classic Annual Edition 2020

Ruotsalainen Sjöö Sandström esitteli ruskealla sektoritaululla varustetun Royal Steel Classic Annual Edition 2020 -rannekellon. Vaasalaisen Salkarin maahantuoman ruotsalaiskellonvalmistaja Sjöö Sandströmin...

Kerro mielipiteesi! Mitä Kelloseppäkoulu sinulle merkitsee?

Suomalaisille huipputeknologian vientiyrityksille elintärkeä Kelloseppäkoulu roikkuu edelleen löysässä hirressä valtiovallan rahoitusleikkausten takia.  Espoon Leppävaarassa toimiva Kelloseppäkoulu on yksityinen ammattioppilaitos, jonka...

Breitling Chronomat -kellomallisto naisille

Breitling teki onnistuneen lisäyksen esittelemällä naisille suunnattuja kellomalleja keväällä esiteltyyn Chronomat-kellomallistoon. Sveitsiläinen Breitling julkaisi huhtikuussa 2020 päivitetyn klassisen Chronomat-malliston ja...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.