Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi älykellojen vahvuuksista on, että kellon ulkonäköä saa muutettua helposti aivan toisenlaiseksi pelkän rannekkeen avulla. Vaihtorannekkeet eivät siis ole pelkkä kätevä lisävaruste, vaan ne ovat myös tapa ilmaista omaa tyyliä ja tuoda siihen vaihtelua.

Luurinetistä löydät suuren valikoiman eri materiaaleista valmistettuja älykellojen rannekkeita lukemattomille eri kellomalleille. Valikoimassa on esimerkiksi Garminin, Huawein ja Samsungin älykelloja sekä niiden rannekkeita. Luurinetiltä saat lisäksi myös muut lisävarusteet, kuten laturit ja lasikalvot. Varasto sijaitsee Suomessa, joten tuotteet toimitetaan nopeasti.

Valitse tilaisuuteen sopiva ranneke

Monipuolisuus on älykellojen vaihtorannekkeiden hieno piirre. Erilaisten rannekkeiden ansiosta yksi kello sopii kaikkiin eri tilaisuuksiin. Kello muuttuu hetkessä täysin toisenlaiseksi vain ranneketta vaihtamalla.

Aloita päiväsi sporttisella silikonirannekkeella, joka kestää hikeä ja aktiivista menoa. Illalla, kun suuntaat ulos illanviettoon, voit vaihtaa rannekkeen metalliseen tai nahkaiseen vaihtoehtoon, joka antaa kellolle tyylikkään ilmeen. Tällä tavalla yksi älykello muuntautuu eri tilanteisiin. Vaihtorannekkeet ovat helppo tapa muuttaa tyyliä tarpeen mukaan.

Muoti ja tyyli muuttuvat koko ajan. Värien, materiaalien ja kuvioiden trendit vaihtelevat. Vaihtorannekkeella pysyt ajan hermolla. Ranneke on helppo ja nopea tapa, jolla saat päivitettyä tyyliäsi heti. Ranneke voi myös toimia pienenä taiteellisena elementtinä asussasi.

Älykelloissa perinteinen kello ja moderni teknologia sulautuvat saumattomasti yhteen. Uusilla rannekkeilla vahvistat tätä yhdistelmää entisestään. Yhdistä perinteinen kellotaulu nahkaiseen rannekkeeseen, niin saat luotua tyylikkään, klassisen ilmeen. Tai valitse moderni ranneke, joka korostaa kellon nykyaikaista muotoilua ja innovatiivisia toimintoja. Tee kellostasi juuri sen näköinen kuin haluat sen mukaan, millaista tyyliä haluat tuoda päivääsi.

Suosittelemme

Mitä pitää ottaa huomioon rannekkeen valinnassa?

Yhteensopivuus: Valitse kyseiselle kellolle tarkoitettu ranneke, jotta kiinnitysmekanismi on varmasti oikeanlainen. Luurinetin verkkokaupassa tuotteet on järjestetty selkeästi mallin mukaan, joten löydät helposti omaan kelloosi sopivat varusteet. Tuotetiedoissa kerrotaan selkeästi, mille kellolle ranneke on tarkoitettu. Jotkin rannekkeet sopivat vain yhteen kelloon, osa taas sopii useammalle eri mallille.

Koko: Myös vaihtorannekkeen pituus ja säätövara kannattaa ottaa huomioon jo ostovaiheessa, jotta ranneke istuu varmasti ranteeseen mukavasti. Älykellon pitää sopia ranteeseen hyvin, jotta se mittaa liikkeet ja sykkeen oikein ja jotta sitä on mukava käyttää. Ranne kannattaa mitata ja valita sen perusteella oikean mittainen hihna. Monia metallirannekkeita on mahdollista lyhentää erikseen ostettavilla lyhennystyökaluilla.

Materiaali ja tyyli: Silikonista, fluoroelastomeerista tai nailonista valmistetut rannekkeet sopivat erityisesti vapaa-aikaan ja urheiluun. Nämä rannekkeet ovat joustavia ja kestäviä. Etenkin silikoni ja fluoroelastomeeri ovat materiaaleja, jotka on helppo puhdistaa ja jotka kestävät hyvin kosteutta.

Töihin tai muihin virallisempiin tilaisuuksiin taas sopivat upeat nahka- ja metallirannekkeet. Nahkaiset rannekkeet voivat patinoitua ajan myötä ja saada hienon vintage-ilmeen. Metalliset rannekkeet ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat pitkäikäisen vaihtoehdon.

Lue lisää