Spa-Classic 2017 – rento, hauska ja välitön

Spa-Classic on ollut kokemus vailla vertaa, sillä tapahtuman tunnelma on ollut odotusten veroinen – rento, hauska ja välitön. Vieraista on pidetty erinomaisesti huolta ja elämyksiä on ollut tarjolla jokaiselle. Itselleni merkityksellisintä on ollut rata-alueella vallitseva positiivinen kaaos, jossa kuljettajat autoineen ja katsojat soljuvat sulassa sovussa. Kun autot ovat matkalla radalle, pysähtyy letka tuon tuosta ja tällöin katsojat pääsevät tutkailemaan autoja lähempää ja vaihtamaan kuljettajien kanssa kuulumisia.

Spa-Classic 2017 varikkotunnelmia

Tämä välittömyys – jota historiatietojen mukaan esiintyi Formula 1:n aikana 80-luvulla – pyyhki pois jopa sen harmituksen, että kun sen yhden kerran pääsin Span karting-radalle kisaamaan, niin ajoin kakkospaikalta ulos pari kierrosta ennen maalia. Andrea de Cesaris -henkinen kolhu itsetunnossani sai balsamia, kun pääsin pelkääjän paikalle kiertämään Span legendaarisen radan Zenithin järjestämässä ratasessiossa. 🙂

Chronomaster: El Primero - klassikko

Spa-Classicin yhteistyökumppani Zenith esitteli kisa-alueella mallistoaan, joka tuli tutuksi jo Baselworldin aikana. Tällä kertaa mukana oli myös vaimoni, joka löysi oman suosikkinsa El Primeron klassikosta. Eipä käynyt kiistäminen vaimon valintaa, sillä yritän aina muistaa olevani yksi niistä monista valinnoista – ja toiseksi kyseinen El Primero Chronomaster on 38 millin kokoisena myös oma salarakkaani.

Steve McQueen -fanin iloinen yllätys

Lauantain ehdoton kruunu oli kuitenkin tällaiselle kovalle Steve McQueen -fanille päästä ClassicHeuerin teltalla vertailemaan kahta Heuer Monacoa – alkuperäistä vuonna 1969 julkaistua 1133B -mallia, sekä uusinta Calibre 11 -mallia rinnakkain, joka on tuotannossa olevista Monaco-malleista originaalia mallia tarkimmin kunnioittava versiointi.

Suosittelemme

Vasemmalla originaali vuonna 1969 valmistettu Heuer Monaco 1133B ja oikealla uusin versio - Calibre 11.
Vasemmalla originaali vuonna 1969 valmistettu Heuer Monaco 1133B ja oikealla uusin versio – Calibre 11.

Monacoilla on kuitenkin eroa paitsi koneistonsa puolesta, myös visuaalisen ilmeen osalta. Huomaatko sinä, mitä eroa alkuperäisen ja nykymallin välillä on?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat