MAINOS: FOSTO

Saurum Osakeyhtiö on nyt Lumoava Finland Oy

80-vuotias Saurum Osakeyhtiö tunnetaan Lumoava-korubrändistään, jotka valmistetaan maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa. Juhlavuoden myötä yritys on muuttanut nimensä sen tunnetuimman brändinsä mukaisesti Lumoava Finland Oy:ksi. 

Toimitusjohtaja Mikko Pessin mukaan uudistuneen Lumoava Finland Oy:n tavoitteena on valmistaa vähintään seuraavatkin 80 vuotta jalometallisesineitä suomalaisille kaikkiin elämän hetkiin.

Lumoavan toimitusjohtaja Mikko Pessi (oikealla) juhli yrityksensä 80-vuotista taivalta yhdessä Citizen Europen johtoportaan kanssa.

Lumoava Finland on paitsi jalometallituotteiden valmistaja, myös useiden merkittävien tuotemerkkien maahantuoja. Näistä tunnetuin on japanilainen Citizen, jonka rannekellot ovat olleet lähellä suomalaisten ranteita vuosikymmenten ajan. Muita edustettuja merkkejä ovat kodinkelloistaan tunnettu Rhythm, sekä paristomerkit Murata ja Varta.

Innovaatiopuolella Lumoava Finland Oy on mukana Heart2Saven kehittämässä Awariossa, jonka Lumoavan tehtailla valmistettava Awario Gem -koru on lääkinnällinen laite kotioloihin, joka tarkkailee käyttäjänsä sydämen toimintaa ja tunnistaa rytmihäiriöt.

Saurum jää nimenä elämään tuotemerkkinä, jonka alla myydään rippiristejä ja perinteisiä miesten pukukoruja, kuten solmioneuloja ja kalvosinnappeja.

Suosittelemme

Lumoavan historiaan, tuotteisiin ja tehtaaseen voi tutustua kätevästi Kuopion Neulamäessä sijaitsevassa Lumoava-vierailukeskuksessa.

-- MAINOS --

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.