Puoliksi Legoista tehty Porsche 911 RSR

Le Mansin 24 tunnin ajoissa nähdään kilpa-autojen lisäksi myös hyvin erikoisia ilmestyksiä. Yksi niistä on puoliksi Legoista tehty Porsche 911RSR. Auton ulkokuori on jaettu pituussuunnassa kahtia ja vasen puoli on peltiä tai lasikuitua ja oikea puoli on rakennettu Lego-palikoista.

Autonpuolikkaaseen on uponnut yli 380 000 Lego-palikkaa, mikä tietää rahassa noin 17 000 euron investointia pelkkiin palikoihin. Työtunteja on arvatenkin mennyt hurja määrä jo pelkästään suunnitteluun.

Auton linjat on saatu toistettua upeasti ja kun autoa katsoo nopeasti hieman kauempaa, ei välttämättä heti erota, että toinen puoli on tehty palikoista. Hauska ilmestys muiden Le Mans kilpa-autojen joukossa.

lego-porsche1

Lähde ja kuvat: Stef Schrader / Jalopnik.com

Aihepiirin uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Tyyliniekan uusimmat