Premiumshop.fi on Tommy Hilfigerin vaatteiden verkkokauppa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva Tommy Hilfiger -konseptimyymälä on avannut vaatteita, laukkuja ja kenkiä myyvän Premiumshop.fi -verkkokaupan.

Amerikkalainen Tommy Hilfiger tunnetaan nuorekkaista ja trendikkäistä vaatteistaan, joissa yhdistyvät raikas värimaailma ja klassinen rentous. Tämä on helppo huomata, kun vierailee Suomen ensimmäisessä Tommy Hilfiger Concept Storessa Lempäälän Ideaparkissa, joka antaa hyvä läpileikkauksen preppy-henkiseen tyyliin, jota Tommy Hilfiger edustaa.

Tommy Hilfiger Tailored keihäänkärkenä

Konseptimyymälää nykyisin pyörittävä Jenni Ahola kehuu erityisesti Tailored-mallistoa, joka tarjoaa rennosta bisnespukeutumisesta pitäville miehille aikaa kestäviä vaatteita. Tämän väitteen pystyn itse allekirjoittamaan, sillä hankin kuusi vuotta sitten samasta myymälästä tummansinisen puuvillaisen irtotakin, joka oli näihin päiviin asti aktiivisessa käytössä. Takin hintaa en enää muista, joten tähän pätee hyvin lausahdus “Laatu on ominaisuus joka on olemassa vielä pitkään senkin jälkeen kun hinta on unohtunut.”

-- MAINOS --

Tommy Hilfigerin Tailored-malliston puuvillainen irtotakki toimi monenlaisissa tyyleissä.
Tommy Hilfigerin Tailored-malliston puuvillainen irtotakki toimi monenlaisissa tyyleissä.

Otin vapauden koostaa Premiumshop.fi-verkkokaupan valikoimista yhden miesten kesäisen asukokonaisuuden, jota voisin itse käyttää ensin töissä ja sen jälkeen vapaalla.

Rennon toimistotyöläisen kesäinen asukokonaisuus:

Aloitetaan ajattomalla klassikolla, eli vaaleilla puuvillachinoilla, jonka varaan on helppo rakentaa monipuolinen asukokonaisuus. Tämän pariksi sopii hienosti oman heikkouteni, eli laadukas denim-kauluspaita. Kun paitaan yhdistetään ivy-tyylin (jonka nuorekkaaksi versioksi Tommy Hilfigerin preppy voidaan hyvin laskea) mukainen nappikaulus, on tyylitakuu sataprosenttinen.

Tämän kaksikon ympärille on makuasua, millaisen takin tai neuleen sekä kengät yhdistää. Omat valintani edustavat tällä kertaa rennompaa osastoa, eli kengiksi valitsen farkunsiniset slip-on -louferit, sekä vaaleanpunaiseen taittuvan ohuen o-kauluksella varustetun neulepuseron. Tämän päälle menee vielä nätisti vaaleansininen irtotakki.

-- MAINOS --

Edellä mainitun kokonaisuuden punainen lanka on siinä, että se on mahdollisimman rento ja mukava päällä siten, että se sopii suomalaiseen työympäristöön mainiosti. Toinen kantava teema on yhdisteltävyys, eli vaatekappaleita voi yhdistellä huoletta tilanteen ja oman fiiliksen mukaan.

Esimerkiksi töissä voi olla kauluspaita-irtotakki -yhdistelmällä ilman neuletta, mutta vapaalle vaihtaessa takin voi vaihtaa neuleeseen. Tai jos haluaa pukeutua rennosti neuleeseen töissä, voi kauluspaidan jättää kokonaanpois ja laittaa sen sijaan neuleen päälle irtotakin. Valinnan voi tehdä oman maun ja fiiliksen mukaan vikaan menemättä.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta Premiumshop.fi. Mikäli et ole varma vaatteiden koosta, voit sovittaa vaatteita Tommy Hilfiger Concept Storessa Lempäälän Ideaparkissa.

PS. Tämä juttu ei ole kaupallinen yhteistyö. Tyyliniekka on kevään aikana nostanut esille eri kanavissa suomalaisia kauppiasvetoisia yrityksiä, joista saa tuotteiden mukana hyvää ja asiantuntevaa palvelua. 

Kuvat: Premiumshop.fi

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Tyylikäs paluu – Kämmen esitteli uusia käsineitä

Kämmen on Tyyliniekan pitkäaikainen ihastus, joka on viettänyt pari vuotta hiljaiseloa. Nyt Kämmen on tehnyt paluun uusilla käsineillään. Ne joille...

Crockett & Jones x Tärnsjö -kenkämallisto juhlistaa 10-vuotiasta Care of Carlia

Crockett & Jones x Tärnsjö -kenkämallisto juhlistaa miesten tyyliin erikoistuneen Care of Carl -verkkokaupan 10-vuotista taivalta. Juhlavuotensa kunniaksi Care of...

Sanders Tampere on tyylikäs nahkasaapas arkipukeutumiseen

Sanders Tampere on miesten vaateliike Herrainpukimon suunnittelema kenkämalli, joka sopii monipuolisesti miesten arkipukeutumiseen. Turkulainen Herrainpukimo tunnetaan laadukkaista mittavaatteistaan ja erilaisista...

Luottoneule

Jokaisella pitäisi olla luottoneule, joka menee päälle aina kuin mahdollista. Minulle se on suomalaisen Alpan alpakanvillainen Crew Neck Lite,...

Joensuun vaateliikkeet

Joensuu on yliopistokaupunki Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Koska Leevi and the Leavings laulaa tunnetussa kappaleessaan "vaihdan farkut verkkarihousuun", oli minulla aasinsiltamainen...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.