Orange Boy is back on track – TAG Heuer julkaisi “uuden” Autavia-mallin yhteistyössä Hodinkeen kanssa

Sveitsiläinen kellonvalmistaja TAG Heuer on löytänyt viime vuosina kultasuonen Heuerin klassikkokellomalleistaan, joista tunnetuimpia ovat Carreran lisäksi Monaco ja Autavia. Autavia herätettiin henkiin vuoden 2017 Baselworldin messuille, jonka jälkeen Autavia-mallisto on laajentunut määrätietoisesti parilla limited edition -kellolla.

Tuorein lisäys Autavia-perheeseen on Orange Boy, jonka esikuvasta on monien muiden vintage-Autavia -kellojen ohella muodostunut keräilyharvinaisuus. Kuten nimestä voi päätellä, on tämän Autavia-mallin erottautuvuustekijänä oranssi tehosteväri, jota on käytetty mm. viisarissa, tunti-indekseissä ja ajanoton pikkutaulussa.

Alempana alkuperäinen Orange Boy ja ylempänä HODINKEE:n versioima uusi Orange Boy.
Alempana alkuperäinen Orange Boy ja ylempänä HODINKEE:n versioima uusi Orange Boy.
TAG Heuer Autavia Calibre Heuer 02 For HODINKEE eroaa mm. vuoden 2017 Autaviasta siinä, että sen kellonkehässä on autourheilumaailmaan sopiva takymetri-asteikko.
TAG Heuer Autavia Calibre Heuer 02 For HODINKEE eroaa mm. vuoden 2017 Autaviasta siinä, että sen kellonkehässä on autourheilumaailmaan sopiva takymetri-asteikko.

Uusi Orange Boy tulee myyntiin yksinomaan Hodinkeen verkkokaupan kautta ja viralliselta nimeltään TAG Heuer Autavia Calibre Heuer 02 For HODINKEE -rannekellon ennakkomyynti on alkanut tänään. Toisin kuin Hodinkeen aiempi TAG Heuerin kanssa julkaisema yhteistyökello Skipper, Orange Boy ei ole rajoitetun erän kello. Hodinkee kuitenkin kertoo, että kelloa on saatavilla rajoitetusti, joten jos omaan ranteeseen haluaa uuden Orange Boyn saada, kannattaa tilaus tehdä nopeasti. 6.050 Yhdysvaltain dollarin arvoinen Autavia toimitetaan asiakkaille loka-joulukuussa 2018.

Lisätietoja ja kuvat: Hodinkee

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat