Kelloyhteisö on Suomen ensimmäinen kelloaiheinen klubi Clubhouse-palvelussa

Clubhouse on nopeasti kasvava sosiaalisen audion sovellus, jossa käyttäjät keskustelevat ääneen. Kelloyhteisö on Clubhousen ensimmäinen suomenkielinen kohtaamispaikka kelloista kiinnostuneille.

Clubhouse on huhtikuussa 2020 julkaistu sosiaalisen median sovellus (joka toimii toistaiseksi Applen mobiililaitteilla), jonka yksinkertaisena ideana on käyttäjien välinen vuorovaikutus, eli jutteleminen keskusteluhuoneissa. Tällä hetkellä Clubhouse toimii kutsuperiaatteella.

Huoneiden lisäksi palveluun voivat aktiiviset käyttäjät perustaa omia klubejaan, jonka alle voidaan perustaa huoneita yksittäisiä keskusteluita varten. Palvelun nerokkuus perustuu siihen, että aivan kuten kahvipöytäkeskusteluiden tapaan, keskustelut jäävät kyseiseen pöytään ja ne häviävät, kun keskustelu on päättynyt.

Kelloyhteisö luo puheenaiheita

Clubhousessa on syntynyt aktiivisia kelloalan klubeja eri kielillä, mutta suomenkielinen klubi on puuttunut. Nyt tämä puute on korjattu, sillä olemme avanneet kaikille kelloista kiinnostuneille klubin, joka kantaa nimeä Kelloyhteisö. Yhteisöön voi kuka tahansa avata oman huoneen keskusteluita varten.

Kelloyhteisön yhden selkärangan muodostaa alustetut keskustelutuokiot, joita järjestämme torstai-iltaisin. Ensimmäinen keskustelu pidetään 18.3.2021 kello 18, jonka pääaiheena on Kelloyhteisön toiminnan tarpeiden määrittely. Luonnollisesti keskustelu voi rönsyillä osallistujien kesken mihin vaan (pysytään kuitenkin kelloaiheissa).

Jatkumoa on luvassa seuraavina viikkoina, joita pohjustamme Tyyliniekan kolumneissa. 25. maaliskuuta pidettävän keskustelun aiheena on alalle pesiytynyt alennuskulttuuri ja viikkoa myöhemmin 1. huhtikuuta aiheena on Watches & Wonderin etkot.

Suosittelemme

Tervetuloa Kelloyhteisöön – ollaan äänessä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Oris X Bracenet – kalaverkkoa kellotauluun

Bracenet-järjestön ja Oris-kellomerkin yhteistyön tuloksena syntynyt Aquis Date -malliston sukeltajankello on ainutlaatuinen teos, jonka kellotaulu on valmistettu merenpohjasta kerätyistä kalastusverkoista. On arvioitu, että vuosittain...

Esittelyssä TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche

TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche juhlistaa Carrera-kellomallin ja Porsche 911 -automallin kuuden vuosikymmenen mittaista taivalta.  Sveitsiläiskellovalmistaja TAG Heuer tunnetaan useista ikonisista kellomallistoistaan, joista tänä...

Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi...

Grand Seikon 9S-kaliiperin juhlamallisto täydentyy kahdella GMT-mallilla

Vuosi 2023 on Grand Seikolle juhlavuosi. Vuonna 1998 julkaistiin Grand Seikon kehittelemä 9S-koneistosarja, joka lopullisesti sinetöi Grand Seikon maineen horologiseen kärkikaartiin koneistonvalmistuksen osalta. Tätä...

Tyyliniekan uusimmat