Kellomies-kirja johdattaa sinut rannekellojen maailmaan

Sisältää affiliate-linkkejä

Suomalainen kellokulttuuri- ja harrastaminen ovat menneet viimeisten vuosien aikana huimasti eteenpäin, johon on korvaamattoman ison panoksen antanut tietokirjailija ja kelloalan journalisti Joona Vuorenpää – jonka Kellomies on vielä tänäkin päivänä alan ainoa suomenkielinen perusteos ja tietokirja.

Kellomies-kirja julkaistiin noin kahdeksan vuotta sitten syyskuussa 2011, jonka lisäksi Kellomies-nimen alta löytyy ansiokas blogi – ja niin ikään eräänlaisena kulttuuritekona huhtikuussa 2016 julkaistu Kellomies-rannekello.

Itselleni Kellomies-kirja ja –blogi ovat olleet mainio lähdeteos ja inspiraation lähde, jonka lisäksi itse kirjailijasta on tullut itselleni hyvä ystävä ja kylänmies. Joonan kanssa olemme olleet samoissa kelloalan tapahtumissa ja messuilla vuosien ajan, jonka lisäksi olen saanut aina tarvittaessa Joonalta apua ja tietoa omaan kelloalan toimitustyöhöni.

Kellomies on kelloharrastajan perusteos

Kellomies-kirjan merkityksestä kertoo myös se, että lähes poikkeuksetta kun uusi kelloharrastaja kysyy mistä kannattaisi lähteä liikkeelle, saa hän suositukseksi hankkia Kellomies-kirja itselleen. Ja tottahan se on, sillä kyseessä on – kuten jo mainitsin – alan ainoa suomenkielinen lähdeteos, joka tarjoaa laajan katsauksen kellojen maailmaan kellovalmistajista kellopornografisiin kuviin.

Osansa saavat kellojen tekniikka ja myös estetiikka. Sanottava on myös se, että kyseistä opusta ei ole tarkoitettukaan luettavaksi yhdeltä istumalta, vaan siihen voi palata vielä vuosienkin jälkeen, kun oma ymmärrys on kasvanut.

Kiitos Kellomies-kirjan, unelmieni rannekello on IWC Spitfire Chronograph.
Kiitos Kellomies-kirjan, unelmieni rannekello on IWC Spitfire Chronograph.

Joona Vuorenpään Kellomies-kirja on jokaisen rannekelloista kiinnostuneen pakko-ostos ja kirjaa myyvät hyvin varustellut kirjakaupat, sekä Adlibris-verkkokauppa.

Palvelut

Verkkokaupan ostoikkuna

Verkkokaupan ostoikkuna on Tyyliniekan valittujen sivupohjien loppuun kiinteästi upotettu asiakkaan verkkokauppatuote osto- ja lisätietopainikkeilla. Tyyliniekka tavoittaa kuukaudessa satatuhatta suomalaista, jotka...

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.