Helsingin antiikki-, taide- ja keräilymessut 24.-25.10.2015

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään tulevana viikonvaihteena 24.-25. lokakuuta antiikki-, taide- ja keräilymessut, tarkempina paikkoina Valssaamo ja Puristamo. Vuodesta 2001 lähtien järjestetyssä tapahtumassa on esillä kattavasti antiikkia, taidetta, astioita, lasia, keramiikkaa, koruja, militariaa, rahoja, kortteja, merkkejä, vanhoja tekstiilejä, taidekäsitöitä sekä monipuolisesti muuta keräilyllisesti vanhaa tavaraa.

Tavaravalikoiman pääpaino on viime sotien jälkeisessä, korkeatasoisessa kotimaisessa taideteollisessa esineistössä sekä oman aikakautensa laadukkaassa arkitavarassa. Mukana on kuitenkin myös esim. arvotaidetta ja harvinaisia antiikki- sekä keräilyesineitä.

Vintage-kelloja Pietilän osastolta

Messutapahtuman mielenkiintoa lisää tieto siitä, että paikalla on omalla osastollaan mm. Ville Pietilä. Pietilän osastolla (sijaitsee Puristamolla) on myynnissä runsaasti huolellisesti alkuperäiskuntoon takuukunnostettuja vintage-rannekelloja miehille ja naisille, kodinkelloja menneiltä vuosikymmeniltä (myös antiikkisia), vintage- ja design-koruja, sekä hopeisia ja lasisia design-esineitä.

Pietila-osasto

Tiedusteltuani Toni Pietilältä miten paljon he kiertävät vastaavanlaisissa tapahtumissa, kertoi hän erilaisten messujen olevan heille tärkeä markkinointikanava. Tapahtumissa paitsi käydään kauppaa, myös pyydetään asiakkaiden toimesta hinta- ja kuntoarvioita vanhoista kelloista. Näihin tiedusteluihin pyritään myös tietämyksen valossa antamaan vastauksia jo paikan päällä.

Pietila-tarjontaa

Suosittelemme

Kaapelitehtaan jälkeen Pietilän markkinaosasto pysähtyy pari kertaa Tampereella; ensin 7. marraskuuta Antiikkikelloklubin Antiikki- ja keräilymessuilla, sekä Pirkkahallissa Kädentaitomessujen yhteydessä järjestettävillä Keräilymessuilla 13.-15. marraskuuta.

Oma nokkani suuntautuu ainakin Keräilymessuille.

 

Lue lisää