Pienet kaupunkiautot ovat historiaa – uusi Smart #1 Brabus on lähes 430-heppainen sähkö-crossover

Smart aloitti neljännesvuosisata sitten pienten kaupunkiautojen valmistajana. Tätä nykyä merkki on puoliksi kiinalaisen Geelyn omistuksessa, ja uuden ajan alkua symboloi #1-niminen crossover.

Smartin uusi crossover saa inspiraationsa digitaalisesta maailmasta – auton nimi on #1

Mersun pikkuautobrändi Smart kuuluu nykyään puoliksi kiinalaiselle Geelylle. Uusi aika polkaistaan käyntiin täysin uusilla tuotteilla, jotka saavat myös tuoreet nimet.

Smartin sähkö-crossoverin patenttikuvat vuosivat julkisuuteen – tuotantomalli on hyvin lähellä äskettäin esiteltyä konseptia

Yksi syyskuussa järjestetyn Münchenin autonäyttelyn tähdistä oli Smartin täyssähköinen Concept # 1. Crossover-konseptia luonnehdittiin jo lähes tuotantovalmiiksi, mikä näyttää pitävän kutinsa.

Smart antoi esimakua tulevaisuudestaan – täyssähköinen katumaasturi esitellään syyskuussa

Vuonna 1998 lanseerattu alkuperäinen Smart oli todella vallankumouksellinen kaupunkiauto,...

Tyyliniekan uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Asuminen 2020-luvulla – mikä on muuttunut?

Miten suomalaiset asuvat 2020-luvulla? Kaupungistuminen, tiivis rakentaminen, pienemmät asuinneliöt...