Alpine julkisti upean 60-vuotisjuhlamallin: Alpine Celebration Concept

Kilpa- ja urheiluautovalmistaja Alpine juhlistaa 60-vuotista historiaansa uudella Alpine Celebration Concept -autolla. Alpine on valmistanut auton erityisesti Le Mansin 24 tunnin ajoja kunnioittaen ja konsepti esiteltiinkin 13.6.2015 Circuit de la Sarthen kuuluisalla radalla. Konsepti tukee pr-mielessä kilpailuun osallistuvaa Signatech-Alpine A450b LMP2 -mallia.

Celebration Concept on kaksipaikkainen coupé, jossa on legendaarinen Alpinen sinioranssi väritys. Muotoilu on peräisin useista historiallisista Alpine malleista, kuten A110. Alpine ei ole halunnut konseptin erottuvan radikaalisti joukosta ja Celebrationissa kiteytyykin lause “yksinkertainen on kaunista”.

Jean Rédélé, Alpinen perustaja valottaa hieman Alpinen nimen syntyä: “Valitsin yritykselleni nimen Alpine, koska se ilmentää vuoristoteillä ajamisen riemua. Hauskimmat autoihin liittyvät hetkeni ovat olleet Alppiteillä viisivaihteisen 4CV:n ratissa ja minulle on tärkeää, että asiakkaamme voivat kokea saman tasoista nautintoa autojemme ratissa.”

“Automobile Club de l’Ouest on avokätisesti antanut meille mahdollisuuden esitellä Alpinen Celebration automme Le Mansin radalla ja se tulee ajamaan legendaarisen kierroksen radan ympäri. Se on meille suuri kunnia ja aidosti tunteikas tapahtuma. Olen varma, että tätä osaavat arvostaa sekä Alpine-fanit että suuri yleisö, josta osalle tämä voi olla Alpine merkin ensikohtaaminen.”, sanoi Société des Automobiles Alpinen toimitusjohtaja Bernard Ollivier.

Alpine-Celebration-Le-Mans-Concept-01 Alpine-Celebration-Le-Mans-Concept-02 Alpine-Celebration-Le-Mans-Concept-04 Alpine-Celebration-Le-Mans-Concept-05

Lue lisää