Suomalaisia jälleen ehdolla kelloalan oscareiden saajiksi

Kelloalan oscareiksi mainittu GPHG on julkistanut tämän vuoden kilpailun finalistit, jossa on tänäkin vuonna mukana suomalaisia. 

Tänä vuonna kategorioita on viisitoista, joissa suomalaisia on ehdolla kahdessa. Stepan Sarpanevan Nocturne on ehdolla kategoriassa “Calendar and Astronomy”, jonka lisäksi Kari Voutilainen on saanut JI-KU -kellonsa ehdolle kategoriaan “Artistic Crafts”.

Näiden lisäksi Kari Voutilaisen nimi nousee esiin Men’s”-kategoriassa Zenithin Calibre 135-Observatoire -ehdokkuuden myötä, jonka tekemisessä Voutilainen on ollut merkittävästi mukana.

Täydellinen listaus kategorioista ja voittajista löytyy GPHG:n verkkosivuilta. Tämän vuoden voittajat julkistetaan torstaina 10. marraskuuta Genevessä Théâtre du Lémanissa pidettävässä palkintogaalassa.

Jurmo ehdolla finalistiksi

Suomalaisittain kiinnostavaa on myös taustatieto, että Jurmo oli ehdolla pitkällä listalla, josta tuomaristo valitsi lopulta finalistit. Ehdolla ollut kellomalli oli Sisu Sky Blue.

Jurmo Sisu Sky Blue

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat