Osallistu “Havaintosi luksuskelloista” -tutkimuskyselyyn

Kolmannen vuoden kansainvälisen liiketalouden opiskelija (Estonian Business School) Jimmy Salo on tekemässä opinnäytetyötä, jonka aiheena on kuluttajien käsitykset ja havainnot luksuskelloista. 

Opinnäytetyöhön liittyvä kaksiosainen kuluttajakysely on englanninkielinen ja siihen vastaaminen kestää 10-20 minuuttia. Vastaajien tulee asua Suomessa. Voit osallistua kyselyyn tästä. Kysely sulkeutuu marraskuun puolivälissä.

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat