Maaliskuun viskihankinnat

Viskiniekassa kerrotaan aina kuun lopulla menneen kuukauden viskihankinnoista- ja löydöistä. Vaikka blogi on tarkoitettu peruskuluttajalle, saattaa kuukauden poistoissa olla joskus myös hieman korkealentoisempia ostoksia. Näistä emme kuitenkaan välttämättä kirjoita sen tarkempaa artikkelia.

Tämän kuukauden hankinnoiksi muodostautuivat Highland Park Odin, Glenmorangie 18 Year Old sekä Midleton 1997 Single Cask.

Highland Park Odin 16 Year Old

Odin päättää Highland Parkin lanseeraaman Valhalla -sarjan 15- ja 16-vuotiaita Norse mytologian mukaisesti nimettyjä viskejä. Odinin 17 000 pullotteen erä tuli saataville helmikuussa ja monesta paikkaa tuote on jo myyty loppuun. Sarjan muut pullotteet ovat Thor 16 yo, Loki 15 yo ja Freya 15 yo. Mistä ostaa? Handelit (tilausvalikoima).

odin_packed

Glenmorangie 18 Year Old

Glenmorangie tislataan Louis Vuitton Moët Hennessy:n omistamalla Glenmorangien tislaamolla Skotlannin Ross-shiressä. Viski lukeutuu Highland -viskeihin. Glenmorangie 18 yo vanhenee ensin 15 vuotta vanhoissa bourbon -tynnyreissä ja tämän jälkeen viski viimeistellään Oloroso sherry -tynnyreissä. Mistä ostaa? Handelit (tilausvalikoima) tai Etelä-Helsinkiin suuntaavat autolautat.

glenmorangie_case_open

Suosittelemme

Midleton 1997 Single Cask

Midleton tislataan New Midleton Distillery:ssä County Corkissa, Irlannissa. Tislaamon muita tuotteita ovat Jameson, Redbreast, Green Spot, Yellow Spot, Powers, Paddy, Midleton Barry Crockett Legacy, Midleton Very Rare sekä harvinaisemmat Midleton Single Cask -pullotteet. Irish Distillersin omistaman New Midleton Distilleryn soppaa löytyy myös osana Tullamore Dew:ta.

Midleton 1997 Single Cask on harvinainen pullote, sillä tuotetta on tehty 198 pulloa vain ja ainoastaaan Suomen markkinoille. Muutenkin harvinaisia muita 1997 Single Caskeja löytää Internetin syövereistä vain yhtä tai kahta eri pullotetta. Single Cask -pullotteissa viski tulee yhdestä ainoasta tynnyristä siinä missä irlantilaiset viskit ovat normaalisti useista eri tynnyreistä muodostettavia blendejä. Mistä ostaa? Handelit (erikoistilaus).

midleton_case_open midleton_case

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat