Balmuir – esteettisen nautinnon lähteillä

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Elokuun ensimmäisenä päivänä kymmenen vuotta täyttänyt, Oulun seudulta maailmalle juurtunut, Balmuir on korkeatasoisiin asusteisiin ja sisustustuotteisiin erikoistunut yritys ja luksusbrändi, jonka ovat ottaneet omakseen niin laatua arvostavat kuluttajat, kuin kuningashuoneet ja luksushotellit ympäri maailmaa.

Poikkeuksellisen menestystarinan taustalla on Jaaran pariskunta, jonka tinkimätön asenne ja halu rakentaa suomalaisittain poikkeuksellinen, luksusta tihkuva maailmanbrändi, on kymmenessä vuodessa muuttunut kannattavaksi ja voimakkaasti kasvavaksi liiketoiminnaksi.

Järkihintaista luksusta

Omasta mielestäni yksi syy menestykselle on Balmuirin luksuksen hinta, joka on lähtökohtaisesti meidän kaikkien ulottuvilla. Balmuirin kohdalla maksetaan luonnollisesti brändistä, mutta laatuun peilaten hinta ei ole tähtitieteellinen, vaan perusteltu. Tiettyjen tuotteiden, kuten esimerkiksi solmiolaatikon osalta voin todeta niiden kestävän isältä pojalle.

Balmuir Winston -kristallisarjan viskilasi ja dekanteri.

Balmuir

Balmuirin tuotteita olen käyttänyt parisen vuotta, nahkatuotteista ja asusteista kosmetiikkaan, sekä viimeisimpänä olen korvannut geneeriset samppanja- ja viskilasit tarjoiluastioineen Balmuirin tuotteilla. Yhteistyöstä virinnyt kiinnostus on johtanut tältä osin hedonistisen elämänhetkieni “konmarittamiseen”, sekä hyvien ystävieni harkittuihin “lahjomisiin”. 🙂

Monipuoliset lasit seurusteluun

Omassa arjessani kuohuvat ja muut jalot juomat kuuluvat erityisiin hetkiin, tilanteisiin joissa on hetki aikaa itselle ja puolisolle, tai ystäville. Näissä tapauksissa pullo hyvää samppanjaa on kohottanut tunnelmaa ja kun lähtökohtana on rento seurustelu ja hyvä fiilis, olemme kaivaneet samppanjalasit esiin.

Balmuirin Piemonte-lasit ovat osoittautuneet käytössä käteviksi, sillä ne ovat normaalisti käytettäviä samppanjalaseja suurempia, joten yhdellä lasillisella ehtii seurustelemaan esimerkiksi puutarhajuhlissa pidempään ilman lasin tyhjenemistä.

Winston-sarjan viskilasit henkivät puolestaan vanhoja hyviä aikoja, entiselle mainostoimistoduunarille sopivaa MadMen-henkeä. Laseja ei ole tehty kepeään tastingiin, vaan enemmän viski jäillä -tyyliseen nautiskeluun. Yhdestä Instagram-postauksesta inspiroituneena testasimme laseja myös kahvin nauttimiseen ja nyt käytämme niitä vaimon kanssa terassilla kahvitteluun.

Balmuir Brand Store Helsinki

Balmuir avaa elokuun 3. päivänä Helsinkiin Brand Storen, Pohjoisesplanadi 25-27:ään, jossa Balmuirin mukaan panostetaan kansainvälisen tason palveluun ja elämyksellisyyteen. Oma myymäläkonsepti täydentää Stockmannilla olevaa shop-in-shopia, joten Balmuirin työkalupakki maailman valloittamiseen on valmis.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.