Balmuirin solmiolaatikko – miehelle, joka arvostaa solmioitaan

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka olemuksen voi tiivistää sanoihin järkihintainen luksus. Oulusta maailmalle ponnistanut Balmuir on noussut määrätietoisella työllä laatutietoisten kuluttajien suosioon ja syy on selkeä. Kun hinta ja laatu kohtaavat poikkeuksellinen hyvin, eikä nyt puhuta halpatuotteista, ovat laatua ja ajatonta tyyliä arvostavat ihmiset polvillaan. Niin minäkin, ja siksi kotiini on päätynyt useita Balmuirin tuotteita, jotka ovat käytössä osoittautuneet hintansa väärteiksi.

Solmiolaatikko, jonka omistaminen tuo iloa

Solmioiden säilyttämiseen on olemassa monia tapoja ja koulukuntia, joista yhden mielestä solmioiden oikea säilyttämistapa on roikottaa niitä esimerkiksi solmiorekillä tai henkarissa. Toinen koulukunta suosii solmioiden rullaamista löyhälle rullalle. Jälkimmäiseen säilytystapaan Balmuirilta löytyy kellolaatikon tapaan jämäkkä ja luvalla sanoen upea ratkaisu, jossa yhdistyvät puu, nahka ja laadukas tekstiilisisusta.

Balmuir Gregor -kellolaatikko.
Balmuir Gregor -kellolaatikko.

Gregor-solmiolaatikosta löytyy kahdesta kerroksesta yhteensä 24 lokeroa, joissa solmiot säilyvät nätisti. Tällaiselle solmioita alitajuisesti keräävälle solmiolaatikko on myös toimintaa ohjaava, sillä rajoitettu lokeromäärä ei anna armoa. Ainoastaan neulesolmioita uskallan laittaa kaksi per lokero, mutta laatikon hankinnan myötä olen optimoinut solmiovalikoimani reiluun kahteen tusinaan. Niillä kun pärjään mainiosti.

Balmuirin Gregor-solmiolaatikko on tyylikäs ja jämäkkä.
Balmuirin Gregor-solmiolaatikko on tyylikäs ja jämäkkä.
Balmuirin solmiolaatikossa on 24 lokeroa.
Balmuirin solmiolaatikossa on 24 lokeroa.
Solmiolaatikon sisusta on vuorattu puuvillasametilla.
Solmiolaatikon sisusta on vuorattu puuvillasametilla.

» Lue artikkeli Balmuirin kellolaatikosta «

Kuten aiemmin jo mainitsin, on laatikko tehty puusta. Solmiolaatikko on päällystetty patinoidulla nahkalla ja sisusta on vuorattu puuvillasametilla. Näyttävästi toteutetut tikkaukset viimeistelevät laatuvaikutelman, ja laatikosta huokuu positiivisella tavalla käsityöläisyyden leima. Näin ollen solmiolaatikko onkin mitä hienoin sisustuselementti, joka kestää isältä pojalle.

Tästä sainkin idean, sillä kahden pojan isänä tarvitsen toisen solmiolaatikon. 😀

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat