Kevään parhaat lahjavinkit

Kevät vaihtuu kesäksi ja tämä tarkoittaa koulujen päättymistä. Osalle meistä on tullut kutsuja valmistujaisiin ja sen myötä herää kysymys “mitä lahjaksi?”.

Kannamme oman kortemme kekoon ja koostimme tähän artikkeliin hyviä lahjaideoita kotimaisilta verkkokauppiailta. Kun tilaukset tekee tämän viikon puitteissa, ehtivät toimitukset vielä tulevan viikon aikana perille ennen juhlia.

Rannekello

Rannekello on arvokas lahja, jonka valinnassa kannattaa käyttää harkintaa. Yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista on Mondaine, jonka ikoninen kellotaulu tunnetaan ympäri maailmaa. Mondainen maahantuojalla on tämän viikon ajan voimassa kampanja, jossa suosituimpien mallien mukana saa toisen nahkarannekkeen kaupan päälle.

Mondaine Classic 36 mm on ajaton rannekello.
Mondaine Classic 36 mm on ajaton rannekello.

Natoranneke

Kellonomistaja ilahtuu aina laadukkaasta rannekkeesta. Tämän hetken trendinä ovat erilaiset natorannekkeet (lue jutut: Tanner Goods, Punavuoren Ranneke, Kellotarvike), joilla kellon tyyliä voi muuttaa tuntuvasti. Natorannekkeen etuna on myös huolettomuus, sillä kiinnitystavasta johtuen kello ei tipahda ranteesta vaikka yksi jousitapeista pettäisikin. Tästä johtuen James Bond suosii natorannekkeita.

Raidallinen PVR-ranneke.
Raidallinen PVR-ranneke.

Parranajosetti

Ennemmin tai myöhemmin miehillä parta kasvaa. Osalla hyvin ja osalla huonosti. Kaikille yhteistä on kuitenkin se, että naama pitää säännöllisesti kammata ja se kannattaa tehdä hyvillä välineillä. Helppo tapa lähestyä todellista parranajoa on Shave Clubin parranajosetti, joka sisältää kaiken olennaisen.

Shave Club Starter Kit -parranajosetti.
Shave Club Starter Kit -parranajosetti.

Nahkalaukku

Tyylikäs nahkalaukku ei mene koskaan pois muodista. Ruotsalainen Sandqvist valmistaa laadukkaita nahkalaukkuja, jotka sopivat niin miehille kuin naisille. Valikoima on runsas, joten Sandqvist tarjoaa laukun lähes kaikkiin tarpeisiin. Oma valintamme on poimittu Mukaman verkkokaupasta.

Suosittelemme

Sandqvist Dustin -laukku.
Sandqvist Dustin -laukku.

Aurinkolasit

Aurinkolaseissa on paljon valinnan varaa. Viime vuosien selkeänä hittituotteena ovat olleet puiset aurinkolasit (lue jutut: Woobs, Puupokat), mutta yhtälailla kannattaa tutkailla klassikkolasien suuntaan. Klassikot kun eivät ole sattumalta mainettaan saaneet.

American Optical -pilottilasit.
American Optical -pilottilasit.

Mittatilauspaita

Mittapaita on tyyliä arvostavalle nuorelle miehelle mitä mainioin lahja, sillä kun kankaan ja yksityiskohdat saa valita itse ja paita takuulla istuu, ei lahja voi mennä vikaan. Jos lahjasi on lahjakortti, on mittapaitalahjakortti nappiostos. Oma valintamme on Herrainpukimo (lue juttu: Herrainpukimon mittapaita), jonka Euroopassa valmistettavat mittapaidat ovat hintalaatusuhteeltaan erinomaisia.

Herrainpukimon mittapaita.
Herrainpukimon mittapaita.

Lue lisää