Anna lahjaksi aikaa, Mondainen taikaa

Kaupallinen yhteistyö: Mondaine

0

Valmistujaiset lähestyvät ja sopivan lahjan etsiminen on useilla edessä tai jo käynnissä. Koska valmistuminen on yhden ajanjakson loppu ja uuden matkan alku, voi kylmän käteisen sijaan lahjaksi antaa tyylikkään rannekellon, jonka juuret kumpuavat matkustamisessa.

Mondaine on sveitsiläinen kellomerkki, jonka kellotaulu on yksi maailman tunnetuimmista, ellei jopa tunnetuin. Uuden matkan alkajaisiksi tämä Sveitsin rautateiltä tuttu kello on mitä mainioin lahja.

Mondaine Classic 36 mm on ajaton rannekello.
Mondaine Classic 36 mm on ajaton rannekello.

Koska kellon tyyliä voi vaihtaa helposti rannekkeen avulla, tarjoaa Mondainen maahantuoja Tyyliniekan lukijoille halutuimmat mallit ylimääräisellä nahkarannekkeella. Näin kellon omistaja saa tyylikkään kellon kahdella rannekkeella.

Ilmaisen rannekkeen saat kirjaamalla verkkokaupan kassalla “Haluatko jättää kommentin tilauksen käsittelijälle?” -linkin takaa avautuvaan tekstikenttään minkä värisen tai väriset nahkarannekkeet kellon mukaan laitetaan. Edun arvo on 38 euroa.

Mondainen rannekevaihtoehdot ovat punainen, musta ja valkoinen.
Mondainen rannekevaihtoehdot ovat punainen, musta ja valkoinen.

HUOM!
Mikäli valitsemasi kello tulee nahkarannekkeella, voit valita kaksi kolmesta eri vaihtoehdosta, jotka ovat (musta, valkoinen, punainen). Mikäli kellosi tulee teräsrannekkeella, voit valita sen lisäksi yhden edellä mainituista väreistä.

Kampanjaa koskevat mallit

Jotta kellot ehtivät varmasti perille ennen valmistujaisia, on tilaus tehtävä viimeistään 29. toukokuuta 2016.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän