Ennakkokatselussa Woobs – puiset aurinkolasit

Kaupallinen yhteistyö: Woobs

Auringonpaistetta vastaan on hyvä varautua asianmukaisesti ja jos mukaan saadaan myös tyyli, aina parempi. Tämän kesän ehdottomiin löytöihin kuuluu turkulaisen Woobsin puiset aurinkolasit, jotka nousivat Forumissa pyörineen Pop-up Turku -projektin yhdeksi menestystarinaksi. Tarkempi esittely yrittäjäkaksikosta ja yrityksestä on tulossa myöhemmin, mutta näin aurinkoisena päivänä keskityn tyylikkäiden aurinkolasien esittelyyn.

Puukehyksiset aurinkolasit

Woobsilla on tällä hetkellä verkkokaupassa tarjolla kolmet erimalliset aurinkolasit useissa eri sävyissä. Suuren suosion johdosta tummanruskeimmilla kehyksillä varustetut lasit olivat hetken myyty loppuun. Valikoimiin on tulossa neljä uutta kehysmallia myymälään ja verkkokauppaan, sekä yksi malli pelkästään myymälämyyntiin – joten tyylikirjo laajenee näiltä osin merkittävästi. Koko mallisto ovat nähtävillä ja ostettavissa Woobsin myymälässä Forumissa ja yhtä mallia lukuunottamatta myös verkkokaupasta. Woobseja voi ostaa myös Salosta vaatetusliike Lammervosta.

Woobs-aurinkolasit puukotelossaan.

[quote]Woobs-lasit valmistetaan Kiinassa.[/quote]

Omaan käyttöön valitsin keskiruskeat (Brown Rosewood) Retrot. Kuten muissakin Woobs-aurinkolaseissa, niin näissäkin on hyvälaatuiset polarisoidut muovilinssit ja joustosaranat. Aurinkolasit ovat todella kevyet, joten näitä kantaa mielellään koko päivän. Ainoa miinus tulee kokopolitiikasta, eli tarjolla on vain yhden koon kehyksiä, joten pienipäisille lasit eivät välttämättä sovellu jollei tykkää ns. oversized-laseista.

Woobs Retro -aurinkolasit ovat tyylikkäät.

Suosittelemme

Jos lasien kehykset sattuvat menemään rikki, niin näppäräsorminen voi korjata ne puuliimalla. Puun elävä pinta on tässä mielessä loistava materiaali, sillä liimattua kohtaa ei paljaalla silmällä huomaa jos ei tiedä mistä etsiä. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi festareilla, jos lasit sattuvat tippumaan ja joku tallaa niiden päälle.

Mikäli lasit sopivat päähän kokonsa ja tyylinsä puolesta, niin Woobsit ovat oivallinen vaihtoehto tyylikkään miehen tai naisen aurinkolaseiksi.

Woobs-aurinkolasit ovat kesän hittituote.

 

Lue lisää