Kellomiehen kalvosinnapit Trendhim-verkkokaupasta

Kaupallinen yhteistyö: Trendhim

Kellot ovat tyylikkyyteen pyrkivälle miehelle olennainen osa pukeutumista. Kun tyyli viedään astetta pidemmälle, kohdistuu tuplakalvosinpaitoja suosivan miehen katse kalvosinnappeihin. Mikäpä olisikaan tyylikkäämpi tapa viestiä kelloinnostuksestaan kuin pukea pukukellon lisäksi kellokoneiston näköiset kalvosinnapit?

Markkinoilla on tarjolla lukuisa määrä erilaisia kellokalvosinnappeja, muutamista kympeistä tuhansiin euroihin. Osassa on “lasike” ja osassa koneisto on avonainen. Ja kuten kelloissakin, hinnan myötä kalvosinnappeja saa paremmilla materiaaleilla ja viimeistelyllä, sekä tietenkin laadukkaammilla koneistoilla. Valinnanvaraa siis löytyy jokaiseen makuun.

Trendhim-verkkokaupan kalvosinnapit

Sain Trendhim-verkkokaupasta käyttööni kullatut kalvosinnapit, joissa on yksinkertainen manuaaliviritteinen kellokoneisto. Kalvosinnappien viimeistely on hintaluokkaansa nähden hyvin kohdallaan, vaikka tiettyjen osien karheus näkyy lähemmin tarkasteltuna. Tässä mielessä vertaus eri hintaisten kellojen koneiston viimeistelyyn on oivallinen, eli kyse on hinnan ja laadun välisestä suhteesta. Näiltä osin Trendhimin kalvosinnapit ovat oivallinen valinta.

Trendhim-verkkokaupan mekaaniset kalvosinnapit.
Trendhim-verkkokaupan mekaaniset kalvosinnapit.

Luonnollinen kysymys kellokalvosinnapeissa on tietenkin tehoreservi. Näissä kalvosinnapeissa luvattu käyntiaika on 10-12 tuntia ja muutaman testikerran perusteella lukema pitää hyvin paikkaansa.

Kaiken kaikkiaan kalvosinnapit ovat miellyttävä lisä kelloista kiinnostuneen vaatekaappiin. Mikäli täysin kullatut kalvosinnapit ovat liian juhlavat, löytyy Trendhimin valikoimista myös osittain kullattuja, sekä teräksen värisiä kalvosinnappeja. Hinnaltaan kellokalvosinnapit ovat sadan euron molemmin puolin.

Lue lisää