Junetin vaatepuu löysi paikkansa

Kaupallinen yhteistyö: Junet

Kodin sisustaminen on paitsi mukavaa, myös aikaa vievää. Asiaa helpottaa kummasti suunnitelma, jonka mukaan voi pitää silmänsä auki sopivien löytöjen varalta. Reaalitaloudessa elävälle tämä on myös elinehto, sillä yleensä itseäni ja vaimoani kiinnostavat tuotteet eivät ole alennuksessa. 😀

Toisinaan eteen tulee huonekaluja, jotka on vaan pakko saada, vaikka sellaista ei ole suunnitelman mukaan tiennyt tarvitsevansa. Yksi tällaisista kalusteista oli jurvalaisen huonekaluvalmistaja Junetin vaatepuu, viralliselta nimeltään Kurkistus-sisustustikkaat. Kun tunne vei järjestä voiton, huomasin olevani Junetin sisustustikkaiden onnellinen omistaja.

Kurkistus-sisustustikkaat

Kurkistus-sisustustikkaat by Marjut Nousiainen

Vaatepuulle on periaatteessa aina tarvetta, sillä yleensä vaatteet tulevat kiireessä viikattua tuolin selkänojille. Tämä tapa ei ole paras mahdollinen, sillä vaatteiden kertyminen muualle kuin vaatekaappiin tai pesukoppaan tuo kurissa ja nuhteessa elävälle aviomiehelle vain miinuspisteitä. Lisäksi tuolilla säilytettävät vaatteet ovat pienen viikarin ulottuvilla mm. käsien ja naaman puhdistamista varten.

Junet-Kurkistus-fiiliskuva

Junetin sisustustikkaissa miellyttivät erityisesti design ja funktionaalisuus. Ulkonäkö on omaan silmääni juuri kohdallaan ja irtonaiset puolapuut antavat mahdollisuuden muokata sisustustikkaita tarpeen mukaan esimerkiksi vaimon iltapuvun säilyttämistä varten.

Suosittelemme

[quote]Junet on suomalainen kalustevalmistaja.[/quote]

Junet Kurkistus-puolapuille voi säilyttää päivän vaatteet.

Kokoaminen oli suhteellisen vaivatonta ja kiinnitysruuvit olivat jämäkät. Pientä säätämistä tikkaiden kokoaminen vaati, sillä alussa irtonaiset puolapuut eivät loksahtaneet millilleen omille paikoilleen, vaan väli oli hieman liian kapea. Puolapuut sai kyllä loksautettua paikoilleen kevyesti painamalla, mutta ilman painoa ne eivät paikoillaan heti pysyneet.

Hienosäätämisen sijaan päätin ajan hoitaa asian kuntoon, sillä puu on elävä materiaali ja siihen vaikuttavat mm. ilmankosteus ja lämpötila. Siispä säilytin parin viikon ajan runsaammin vaatteita puolapuilla ja siinä ajassa tikapuu ja puolapuut löysivät toisensa.

Junet Kurkistus-sisustustikkaat

Tämä aika oli monella tapaa vertauskuvallinen, sillä tikkaat etsivät paikkaansa talossamme jonkin aikaa. Sisustustikkaat kävivät niin ylä- ja alakerrassa, takkahuoneessa, vaatehuoneessa ja myös olohuoneen puolella. Lopulta se löysi paikkansa eteisaulan kulmalta, johon tapanamme on laittaa seuraavan päivän vaatteet valmiiksi odottamaan.

Sisustustikkaat ovat myös osa blogin kalustoa, sillä siihen on kätevä nakata vaatteita kuvausta varten.

Voit ostaa Kurkistus-sisustustikkaat Junetin verkkokaupasta ja mikäli lupaudut oman tuotteesi esittelijäksi, saat 5 prosentin alennuksen. Mikäli haluat tutustua Kurkistus-tikkaisiin Kangasalla, esittelen niitä mielelläni. 🙂

 

Lue lisää