Geneva Watch Days järjestetään – ajankohdaksi vahvistettiin 26.-29.8.2020

Geneva Watch Days on Baselworldin ja Watches & Wondersin peruuntumisten jälkeen vuoden 2020 ainoa usean kellomerkin yhteenkokoava messutapahtuma. 

Uutisoimme maaliskuun loppupuolella uudesta Geneva Watch Day -tapahtumasta, jonka takana olivat Bulgari ja sen omistama Gerald Genta, sekä Breitling, Girard-Perregaux, MB&F, Ulysse Nardin, H. Moser & Cie, De Bethune ja Urwerk. Tuolloin tapahtuman ajankohdaksi kerrottiin 26.-29. elokuuta. Tämän jälkeen Covid-19 -pandemia räjähti lopullisesti käsiin sulkien käytännössä koko kelloteollisuuden.

Tilanne on kehittynyt suotuisaan suuntaan ja järjestät ovat vieneet järjestelyitä eteenpäin siten, että alkuperäiset päivämäärät ovat vahvistuneet ja tapahtuma järjestetään Geneven keskustassa sijaitsevissa hotelleissa sekä osallistuvien merkkien omissa myymälöissä ja verstaissa.

Järjestävien kellomerkkien lisäksi osallistumisensa ovat varmistaneet HYT, Louis Moinet, sekä Maurice Lacroix. Järjestäjien mukaan useat kellomerkit ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Geneva Watch Days -tapahtumaa kohtaan.

Geneva Watch Days 2020

Tapahtumaa kuvataan osallistujille helpoksi ja edulliseksi osallistua, sillä kellomerkit hajautuvat keskustan alueelle tarjoten samalla turvallisen tavan uutuuksien esittelyyn pienelle ihmismäärälle kerrallaan. Uutuuksia esitellään jälleenmyyjille sekä medialle, joten kyseessä on SIHH:n kaltainen ammattilaistapahtuma. Uutuuksien esittelyiden lisäksi tapahtumassa järjestetään illallistapaamisia median ja jälleenmyyjien edustajille, sekä viihteellisempää ohjelmaa.

Tapahtuman tueksi on avattu digitaalinen palvelukanava, jonka kautta median ja jälleenmyyjien edustajat voivat varata aikoja osallistuvilta brändeiltä. Palvelusta löytyy myös tapahtuman hotelliyhteistyökumppaneiden tiedot.

Suosittelemme

Bulgarin toimitusjohtaja Jean-Christophe Babin kommentoi tapahtuman järjestelyitä seuraavasti: 

Tämä ainutlaatuinen kellomerkkien hajautettu yhteenkokoontuminen antaa meille mahdollisuuden järjestää tapahtuma turvallisesti, johon olemme laatineet tiukat hygieniasäännöt kaikille osallistujille ja vierailijoille. Emme ota minkäänlaisia riskejä. Sveitsiläisen kelloteollisuuden kokoontuminen yhteen paikkaan, Geneveen, on tärkeä ja ainutlaatuinen tilaisuus vahvistaa kelloteollisuuden viime viikkoina hiipunutta liekkiä.

Tyyliniekka uutisoi tapahtumasta paikan päältä, mikäli se järjestetään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Oris X Bracenet – kalaverkkoa kellotauluun

Bracenet-järjestön ja Oris-kellomerkin yhteistyön tuloksena syntynyt Aquis Date -malliston sukeltajankello on ainutlaatuinen teos, jonka kellotaulu on valmistettu merenpohjasta kerätyistä kalastusverkoista. On arvioitu, että vuosittain...

Esittelyssä TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche

TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche juhlistaa Carrera-kellomallin ja Porsche 911 -automallin kuuden vuosikymmenen mittaista taivalta.  Sveitsiläiskellovalmistaja TAG Heuer tunnetaan useista ikonisista kellomallistoistaan, joista tänä...

Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi...

Grand Seikon 9S-kaliiperin juhlamallisto täydentyy kahdella GMT-mallilla

Vuosi 2023 on Grand Seikolle juhlavuosi. Vuonna 1998 julkaistiin Grand Seikon kehittelemä 9S-koneistosarja, joka lopullisesti sinetöi Grand Seikon maineen horologiseen kärkikaartiin koneistonvalmistuksen osalta. Tätä...

Tyyliniekan uusimmat