Ennakkotilaa Lean Garmentsin hintalaatusuhteeltaan voittamattomia nappikauluspaitoja

Kirjoitimme alkuvuodesta Lean Garmentsista ja heidän hintalaatusuhteeltaan voittamattomista nappikauluspaidoista. Kesän kynnyksellä tarjonta laajeni pop-over -paitoihin ja nyt on vuorossa jälleen perinteiset nappikauluspaidat, useissa toivotuissa ja tyylikkäissä väreissä.

Paidat myydään nyt ennakkotilauksena

Suurin muutos aiempaan on muuttunut tilausprosessi, jonka tavoitteena on vastata valtavaan kysyntään – nimittäin aiemmat paitaerät myytiin loppuun minuuteissa. Ennalta määritellyn paitaerän sijaan Lean Garmentsin uusin mallisto on ennakkotilattavissa 8. elokuuta saakka.

Tämän jälkeen tilaus menee Kiinan tehtaalle ja paidat toimitetaan tilaajille kahden kuukauden kuluessa. Tavoiteaikataulu on alle kuusi viikkoa ennakkotilauksen päättymisestä.

Lean Garmentsin nappikauluspaitoja saa viidessä eri värissä. Tilaamalla kaikki saa toimituksen ilmaiseksi.
Lean Garmentsin nappikauluspaitoja saa viidessä eri värissä. Tilaamalla kaikki saa toimituksen ilmaiseksi.

Lean Garmentsin mukaan paitoja tilataan erä myös varastoon, mutta takuuvarma tapa saada juuri haluamansa paidat on tilata paidat ennakkoon.

Lookbook antaa hyviä vinkkejä nappikauluspaitojen käyttöön

Nappikauluspaidat ovat monikäyttöisiä paitoja ja näin ollen olennainen osa miehen vaatekaappia. Lean Garments on julkaissut inspiroivan lookbookin, jossa esitellään käytännönläheisesti miten nappikauluspaitoja voi käyttää tyylikkäästi. Kannattaa tutustua.

Ivy style illustrations
Tutustu Lean Garmentsin lookbookiin, jossa kerrotaan tarkemmin ajattomista asukokonaisuuksista.

 

Lue lisää