Douchebags Aviator – kevyt matkalaukku lentomatkustajalle

Kaupallinen yhteistyö: Extreme Sports Finland

Lentomatkustaminen on jatkuvaa taistelua kiloja vastaan. Jos haluat matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla, asettaa lentoyhtiöt tiukkoja rajoituksia matkalaukun painolle ja fyysiselle koolle. Kun matkatavarat pitää puristaa kahdeksaan kiloon – onneksi painorajan kanssa ei kuitenkaan olla niin tarkkoja – nousee laukun keveys isoon rooliin. Tähän tarkoitukseen iskee Douchebags Aviator, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu täyttämään käsimatkatavaroilla matkustavan tarpeet.

Käytännössä kahden laukun taktiikalla

Edustan itse sitä koulukuntaa, jolle lentolaukku on mitä suurimmassa määrin funktionaalinen esine, jossa keveys, kuljetettavuus ja kestävyys näyttelevät pääosaa. Tyyli on ilahduttava bonus, jota ilman pystyn mainiosti elämään. Lisäksi haluan minimoida laukkujen määrän kulkemisen helpottamiseksi, joten viikonlopun mittaisten matkojen tavarat kulkeutuvat käsimatkatavaroina.

Onneksi käsimatkatavarat voi käytännössä kuljettaa kahdessa laukussa; varsinaisessa käsimatkalaukussa sekä tietokone omassa laukussaan, joten pelivaraa on varsin joustavasti. Oma ratkaisuni on ollut se, että vaatteet ja hygieniatarvikkeet kulkevat matkalaukussa ja elektroniikka tietokonelaukussa.

Douchebags Aviator

Olen kulkenut pari Euroopan viikonloppumatkaa Douchebags’in Aviator-lentolaukun kanssa ja se on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi pienistä puutteistaan huolimatta. Laukun ehdoton vahvuus on sen keveys, 2,4 kiloa. Polykarbonaatista valmistettu laukku on pinnoitettu synteettisellä nahkalla ja kansiosa on tehty kevyestä EVA-materiaalista, jonka ilmataskut parantavat laukun iskunkestävyyttä.

Aviator sai tulikasteensa Baselworldin kellomessumatkalla.
Aviator sai tulikasteensa Baselworldin kellomessumatkalla.

Suosittelemme

Laukkuun mahtuu nätisti viikonlopun vaatteet; puku, kauluspaidat ja asusteet, kengät ja sukat, alusvaatteet ja hygieniatarvikkeet, sekä kellotarvikkeet.
Laukkuun mahtuu nätisti viikonlopun vaatteet; puku, kauluspaidat ja asusteet, kengät ja sukat, alusvaatteet ja hygieniatarvikkeet, sekä kellotarvikkeet.

Laukun tilanjako on onnistunut. Laukun alaosan isoon lokeroon saa pakattua vaivattomasti puvun paitoineen ja asusteineen. Lokeron joustava verkkokangas antaa pelivaraa, jos vaatetta on laukun täydeltä. Laukun yläosa on puolestaan jaettu kolmeen lokeroon, johon menevät kengät ja sukat, hygieniatarvikkeet ja alusvaatteet. Lokerikko suljetaan omalla vetoketjullisella kannella, jossa on vielä taskuja pientarvikkeille ja vaikka matkustusasiakirjoille, sekä tietokoneelle jos sitä ei kuljeta erillisessä laukussa.

Laukun suurimmat moitteet tulevat renkaiden pienestä maavarasta, sekä hieman nihkeästä vetokahvan säätömekanismista. Vetokahvan pituuden säätäminen takkusi välillä, joka helpottui sipaisemalla hieman silikonia teleskooppivarsiin. Pienen maavaran ongelmat esiintyvät epätasaisilla pinnoilla, jolloin laukun renkaiden puolinen pohjakulma ottaa herkästi kiinni maahan, etenkin kun laukku on pakattu täyteen.

Yhteenveto

Douchebags Aviator on pienistä puutteistaan huolimatta oivallinen valinta lentomatkustajan tarpeisiin, sillä siinä ei kanneta laukun vaan matkatavaroiden painoa. Laukun mitat täyttävät lentoyhtiöiden standardit käsimatkatavaroille ja laukun lokerointi on toteutettu fiksusti. Tilanjako laukun molemmin puolin on siinäkin mielessä hyvä, sillä turvatarkastuksen yhteydessä laukun sisältöä ei tarvitse penkoa, vaan tavarat saat nätisti esille avaamalla lokeroiden suojana olevat vetoketjut.

Douchebags Aviator -lentolaukun hinta on 299 € ja sitä tuo maahan Extreme Sports Finland.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Masokistin matkassa Espanjaan – road trip 10 vuotta vanhalla Teslalla osa 2

Toimittajamme masokistinen automatka Teslalla Espanjaan jatkuu osassa 2. Päivän ensimmäisenä kohteena sinappinen Dijon.

Auton sisätilojen puhdistus ja suojaus

Auton sisätilat vaikuttavat viihtyvyyteen, ja matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun ympärillä on puhtaat ja hajuttomat sisätilat. Eri pintamateriaalit säilyttävät myös paremmin alkuperäisen ilmeensä, kun pölyn, hiekan, ja muun lian hankauksesta johtuva kuluma vähenee.

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tyyliniekan uusimmat