Äänestä vuoden kellomallistoa – Watch Awards Finland 2022

Watch Awards Finland 2022 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden kellomallisto -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Certina DS+

Sveitsiläisvalmistaja Certina yllätti kellomarkkina tuomalla konseptina esitelly DS+ -mallin, jonka kantavana ideana on tuoda kellon pikaräätälöinti kuluttajien ulottuville. DS+ koostuu kolmesta komponentista (kellonkuori, kellotaulu ja ranneke), joista voi koota itselleen persoonallisen kellon ilman työkaluja. Kellotauluja, kellonkuoria ja rannekkeita on lukuisia ja joita tulee koko ajan lisää. Noin tuhannen euron hintaluokkaan osuva DS+ tarjoaa kilpailukykyisen ja teknisesti hyvän (80 tunnin käyntivara, 100 metrin vesitiiviys) paketin.

**

Omega Speedmaster ’57

Omega Speedmaster ’57 koki vuonna 2022 uudistuksen, joka näkyi paitsi värikkäinä kellotauluina, myös pienempänä 40,5 millimetrin kuorikokona ja uutena Master Chronometer -luokiteltuna manuaaliviritteisenä 9906-koneistona. Uudistuksen myötä aiempaa slimmimmäksi muotoiltu Speedmaster ’57 herätti ostavan yleisön mielenkiinnon niin Suomessa kuin maailmalla. Yksi kellomaailman suurimmista klassikoista sai aikaan sopivan, trendikkään ja värikkään päivityksen.

Omega Speedmaster '57 -kellomallisto.

Suosittelemme

**

Oris ProPilot X Calibre 400

Sveitsiläinen Oris on tietoisesti nostanut omaa positiotaan kellomaailmassa, jonka keihäänkärki vuonna 2022 oli oma Calibre 400 -koneisto ja Watches & Wondersissa esitelty titaaninen ProPilot X Calibre 400 -kellomallisto. Kolmessa eri värissä julkaistu mallisto sai runsaasti huomiota kellomedioissa, joka näkyi myös myyntitilastoissa. Ranneketta myöten titaanisia kelloja oli ja on edelleen tarjolla vähän, joten uutuusmallisto iski oivalliseen markkinarakoon.

Oris ProPilot X Calibre 400
Oris ProPilot X Calibre 400

**

Seiko 5 Sports GMT

Seiko 5 Sports -malliston GMT:t olivat vuoden 2022 kuumimpia hittejä, joita joutui jopa jonottamaan. Alle 500 euron hintaluokkaan osuneet GMT:t olivat monin paikoin lopussa jopa kuukausia julkaisun jälkeen. Suosioon vaikutti hinnan ohella ajoitus, kun pandemian jälkeinen maailma avautui ja kaksoisaikatoiminnolle saattoi olla ihan aitoa kysyntää. Toinen syy oli varmasti se, että GMT-kellojen tarjonta oli ja on erittäin rajallista, johon Seiko toi tyylikkään ja hinta-laatusuhteeltaan mainion vaihtoehdon.

**

Sinn 556 (värikkäät)

Vuosi 2022 oli värikkäiden kellojen juhlaa, johon Sinn vaikutti osaltaan tuomalla värikkään nelikon suosittuun ja hillityn kokoiseen 556-mallistoon. Suosio yllätti niin valmistajan kuin jälleenmyyjät ja kuluttajien keskuudessa käytiin kilpajuoksua siitä, kuka saisi haluamansa värin itselleen. Noin tuhannen euron kategoriaan soljuvan Sinn 556 -malliston värikkäät versiot toivat aiemmin varsin vähäeleiseen mallistoon uutta muodikasta twistiä.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 20.3.2023 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Äänestyslomake

Vuoden kellomallisto 2022 Päättynyt

 • Certina DS+
  Olet jo äänestänyt!
  10% 15 / 140

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Omega Speedmaster ’57
  Olet jo äänestänyt!
  21% 30 / 140

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Oris ProPilot X Calibre 400
  Olet jo äänestänyt!
  10% 15 / 140

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Seiko 5 Sports GMT
  Olet jo äänestänyt!
  47% 67 / 140

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Sinn 556 (värikkäät)
  Olet jo äänestänyt!
  9% 13 / 140

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Yhteistyössä

Tyyliniekan uusimmat