Äänestä vuoden yritystä – Watch Awards Finland 2022

Watch Awards Finland 2022 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden yritys -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

De Motu

Suomalainen kellonvalmistaja on itsessään harvinainen tapaus. Kun tähän lisätään toiminta Malmin lentokentän hangaaritiloissa, kasvaa harvinaisuusaste entisestään. Aidosti ammattikäyttöön suunniteltujen pilottikellojen valmistajana tunnettu De Motu on kulkenut pitkän tien nykyiseen asemaan, jossa kellot nauttivat vankkaa suosiota lentäjien ja kelloharrastajien keskuudessa. De Motu on myös ahkera osallistuja erilaisissa tapahtumissa ja merkki on senkin puolesta helposti lähestyttävä ja monien mielestä sympaattinen.

Hovisepät

Vaasalainen kolmannen polven perheyritys Hovisepät on osoittanut vuodesta toiseen, että korkeatasoista myymälää voi pyörittää menestyksekkäästi pienemmälläkin paikkakunnalla. Syitä menestykselle on useita, joista mainitsemisen arvoisia ovat myymälän jatkuva uudistaminen, voimakas panostaminen verkkokauppaan, sekä näitä merkittävästi tukeva ja Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen korkeatasoinen digitaalinen markkinointi. Mainio esimerkki vahvasta tekemisestä on saksalaisen NOMOS Glashütten edustuksen saaminen. Hovisepät on myös yksi Suomen kolmesta Rolex-jälleenmyyjästä.

**

Kellokonttori

Kellokonttori on Suomen suurin arvokellojen myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut kellokauppa, jonka valikoimista löytyy paljon sellaisia kellomalleja ja -merkkejä, joita ei muualta Suomesta saa. Kellokonttori on löytänyt oman vankkumattoman asiakaskunnan, jonka myötä yritys on noussut liikevaihdoltaan alan suurimpien joukkoon. Kellokonttori on myös edelläkävijä siinä, miten yritys on lähellä asiakkaitaan alan eri yhteisöissä ja tapahtumissa.

**

Suosittelemme

Kelloliike H Roos

Kelloliike H Roos edustaa pitkiä perinteitä aikana, jolloin nopeat liikkeet ovat näyttäviä. Jo neljännessä polvessa toimiva kelloliike on erikoistunut etenkin suurempien kellojen, kuten seinä- ja lattiakellojen huoltamiseen. Tämä ammattitaito on tänä päivänä katoava luonnonvara, vaikka kellosepänkoulutuksen ensiaskeleet otetaankin näillä näyttävillä isoilla kelloilla. Samaan aikaan suomalaisten kotien seinillä ja perukoilla majailee lukemattomia kelloja, jotka kaipaavat tänäkin päivänä huolenpitoa ja on hienovarainen osoitus siitä, että perinteikkäälle toimijalle on edelleen aikansa ja paikkansa.

**

Lindroos

Lindroos on Helsingin keskustassa sekä lentokentällä myymälöitä pyörittävä yritys, jonka merkkivalikoima on Suomen laajin kattaen merkittävän osan kelloalan luksusmerkeistä. Tuorein aluevaltaus on keväällä 2023 avautuva TAG Heuer -putiikki. Vähittäismyynnin lisäksi Lindroos on Suomen suurin yksityinen kellohuoltoyritys. Lindroos on myös esimerkillinen toimija tapahtumamarkkinoinnissa, josta hyvinä osoituksina ovat The Watch Show Finlandiin osallistumisen lisäksi laadukkaasti toteutetut asiakastilaisuudet mm. Breguetin, Cartierin, Chopardin, Credorin ja Grand Seikon kanssa.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 20.3.2023 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Äänestyslomake

Vuoden yritys 2022 Päättynyt

 • De Motu
  Olet jo äänestänyt!
  17% 34 / 194

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Hovisepät
  Olet jo äänestänyt!
  60% 118 / 194

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kellokonttori
  Olet jo äänestänyt!
  4% 8 / 194

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Kelloliike H Roos
  Olet jo äänestänyt!
  2% 4 / 194

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Lindroos
  Olet jo äänestänyt!
  15% 30 / 194

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Yhteistyössä

Tyyliniekan uusimmat