Tulinen possuburgeri silmusalaatilla

Miehelle maistuu aina hyvä burgeri, mutta varsinkin iän myötä on syytä kiinnittää huomiota myös ruoan terveellisyyteen ja muistaa ottaa lihan seuraksi myös vihreää lautaselle.

Silmusalaatti on sekoite erilaisia silmuja, jotka on kasvatettu kasvin siemenestä. Saattaa kuulostaa raavaasta miehestä epäilyttävälle, mutta kyseessä on tuote joka on todella raikas ja hyvän makuinen ja poikkeaa positiivisesti myös normaalista perus-salaatista.

Silmusalaattia saa eri yhdistelminä valmiissa pakkauksissa ja yksi vaihtoehto mikä osui heti Jokamies.comin toimituksen silmiin on Vau miten TULINEN -Silmusalaatti, joka sisältää retiisin, apilan ja sinimailasen versoja 110gr. Tuotteet ovat maukkautensa lisäksi 100% luomua ja ne on kasvatettu Suomessa, Vantaalla. Ehdottomasti kokeilemisen arvoista – löytyy kaupoista ympäri maan.

Tulinen possuburgeri

Jotta tämä ei jäisi kuitenkaan tähän, eli pelkkiin rehuihin, seuraavassa Tulisen possuburgerin resepti, jolla voit yllättää kaverit positiivisesti vaikka illanvieton yhteydessä.

 

Miehiseen makuun terveellisesti. Resepti on neljälle, joten sopii hyvin illanvieton yhteyteen.

Suosittelemme

  • 2 isoa, valmiiksi leivitettyä wieninleikettä
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • 1/2 kurkku raasteena
  • 2 dl smetanaa
  • Taffel Sweet Chili -mausteseospussi
  • 4 palaa ruisleipää, jossa pohja ja kansi
  • 1 rasia Vau miten TULINEN -Silmusalaattia

Paista wieninleikkeet pannulla kypsäksi ja halkaise ne kahtia. Laita jokaisen päälle 1 viipale cheddaria ja anna sulaa.

Raasta kurkku ja valuta siitä vesi. Sekoita kurkku sekä mausteseos smetanaan.

Halkaise ruisleivät. Sipaise pohjalle kurkku-chilismetanaa, seuraavaksi kourallinen Vau miten TULINEN -Silmusalaattia ja päälle wieninleike. Lisää vielä kastiketta ja laita ruisleipä kanneksi.

Lisää reseptejä ja tietoa silmusalaatista: www.silmusalaatti.fi

 

Lue lisää