Shave Club Finland on avannut oman liikkeen Turkuun

Suosituksi miesten parranajotuotteiden verkkokaupaksi noussut Shave Club Finland on avannut oman myymälän Turun keskustaan. Lauantaina vietetyissä avajaisissa kävi runsaasti väkeä, joten tilausta laadukkaille parranajo- ja parranhoitotuotteille on olemassa myös kivijalkaan asti. Turussa tarjonta on poikkeuksellisen runsasta, sillä parranajotuotteita myydään myös miesten vaateliike Herrainpukimossa.

Ap4bmNrSC_JC37zfeHyQ9PnGk0fzPb3NCZdSPgdBzNb5

AoU83TYlPlJ83JWQMfG58b5i9UlhNLqqmph3yWyKkfAE

Uutuutena kahvituotteet

Parranajon lisäksi Shave Club on tehnyt uuden aluevaltauksen kahvituotteisiin. Valikoimissa on tällä hetkellä mielenkiintoinen kattaus kahvinkeittoon tarvittavia välineitä sekä luonnollisesti kahveja. Kahvituotteiden lisääminen valikoimiin juontaa juurensa siihen ajatukseen, että koska Shave Clubin ostajat eivät tyydy parranajotuotteissa market-laatuun, niin miksi he tyytyisivät kahvinjuonnissakaan samaan.

Arl_tvQywbYe9l5-2jQKZbc1bb9dJDpvWU1Fw_jx1BSm

[quote type=”center”]Vaikka kahvituotteet ovat olleet valikoimissamme vasta vähän aikaa, näyttää kaikki siltä, että osuimme oletuksessamme oikeaan. – Sebastian Juhola, toiminnanjohtaja, Shave Club Finland[/quote]

Lue lisää