Pirkan Kellon preowned-helmi: Breitling Chronomat 44

Breitling on sveitsiläinen sporttikellojen kuningas, jonka aikaraudat eivät todellakaan pyydä anteeksi olemassaoloaan. Näin on myös myynnissä olevan teräskultaisen Chronomat 44 -kellon osalta.

Kuten kuvista voi päätellä, Breitling Chronomat 44:n kellonkuoren 43,5 millimetrin läpimitta ja 16,95 millimetrin paksuus huokuvat sporttista maskuliinisuutta tavalla, joka ei häpeile eikä sitä myöskään kannata hävetä.

Breitling Chronomatin kellotaulu on poikkeuksellisen upea. Siinä yhdistyvät onyx-mustaan kellotaulun ulkoreunalla kulkeva takymetriasteikko, kultareunaiset pientaulut, kullanväriset indeksit ja osoittimet, sekä Breitlingin legendaariseksi muodostunut siipitunnus. Pikantin lisän kellotaululle antaa sen keskellä oleva pystyraitainen neliö, sekä kello neljän ja viiden välissä oleva hienosti tauluun maastoutuva päivyri. Voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa, että kerrankin päivyri istuu täydellisesti kyseiseen kohtaan.

Juuri täydellisen huollon läpikäyneen Breitling Chronomat 44:n teräksisessä ja peilikiillotetussa kellonkehässä – joka pyörii sukeltajankellolle oikeaoppisesti vain vastapäivään – on kultaiset palat kello 3, 6, 9 ja kohdalla. Ne tuovat yhdessä kultaisten ajanoton painikkeiden sekä vetonupin kanssa kellolle Breitlingin tunnuksenomaista näyttävyyttä.

Komeuden kruunaa laadukas nahkaranneke, jossa on Breitlingin terässolki. Kellon koneistona on Breitlingin inhouse-automaatti-B01, joka tarjoaa 70 tunnin käyntivaran kronometritarkkuudella. Chronomatin vesitiiviys on peräti 500 metriä, joten sen kanssa uskaltaa liikkua syvissäkin vesissä.

Mikäli etsit näyttävää sporttikelloa ranteeseen, jolla uskaltaa mennä altaan syvään päätyyn, tartu tilaisuuteen, ja osta tämä 6/2013 suomalaisella jälleenmyyjällä leimattu Breitling (full set) itsellesi!

Osta Breitling tästä (5900 €)

Lue myös

Pirkan Kello valittiin vuoden Citizen-kauppiaaksi

Pirkan Kello, yksi Tampereen tunnetuimmista kellosepänliikkeistä on valittu Vuoden Citizen-kauppiaaksi. Tämä kunnianosoitus heijastaa liikkeen sitoutumista laatuun ja asiakaspalveluun suomalaisilla kellomarkkinoilla.Citizen on yksi Pirkan Kellon...

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tampereen paras suomalaisten kellomerkkien valikoima löytyy Pirkan Kellosta

S.U.F Helsinki, De Motu, Aittokoski, Pook ja Leijona ovat suomalaisia kellomerkkejä, jotka löytyvät Tampereelta Pirkan Kellon myymälästä ja verkkokaupasta.Tampereen pitkäikäisimpiin kello- ja koruliikkeisiin lukeutuva...

Pirkan Kellon arvokellot