Pirkan Kellon preowned-helmi: Breitling Chronomat 44

Breitling on sveitsiläinen sporttikellojen kuningas, jonka aikaraudat eivät todellakaan pyydä anteeksi olemassaoloaan. Näin on myös myynnissä olevan teräskultaisen Chronomat 44 -kellon osalta.

Kuten kuvista voi päätellä, Breitling Chronomat 44:n kellonkuoren 43,5 millimetrin läpimitta ja 16,95 millimetrin paksuus huokuvat sporttista maskuliinisuutta tavalla, joka ei häpeile eikä sitä myöskään kannata hävetä.

Breitling Chronomatin kellotaulu on poikkeuksellisen upea. Siinä yhdistyvät onyx-mustaan kellotaulun ulkoreunalla kulkeva takymetriasteikko, kultareunaiset pientaulut, kullanväriset indeksit ja osoittimet, sekä Breitlingin legendaariseksi muodostunut siipitunnus. Pikantin lisän kellotaululle antaa sen keskellä oleva pystyraitainen neliö, sekä kello neljän ja viiden välissä oleva hienosti tauluun maastoutuva päivyri. Voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa, että kerrankin päivyri istuu täydellisesti kyseiseen kohtaan.

Juuri täydellisen huollon läpikäyneen Breitling Chronomat 44:n teräksisessä ja peilikiillotetussa kellonkehässä – joka pyörii sukeltajankellolle oikeaoppisesti vain vastapäivään – on kultaiset palat kello 3, 6, 9 ja kohdalla. Ne tuovat yhdessä kultaisten ajanoton painikkeiden sekä vetonupin kanssa kellolle Breitlingin tunnuksenomaista näyttävyyttä.

Komeuden kruunaa laadukas nahkaranneke, jossa on Breitlingin terässolki. Kellon koneistona on Breitlingin inhouse-automaatti-B01, joka tarjoaa 70 tunnin käyntivaran kronometritarkkuudella. Chronomatin vesitiiviys on peräti 500 metriä, joten sen kanssa uskaltaa liikkua syvissäkin vesissä.

Mikäli etsit näyttävää sporttikelloa ranteeseen, jolla uskaltaa mennä altaan syvään päätyyn, tartu tilaisuuteen, ja osta tämä 6/2013 suomalaisella jälleenmyyjällä leimattu Breitling (full set) itsellesi!

Osta Breitling tästä (5900 €)

Pirkan Kello
Pirkan Kellohttps://pirkankello.fi
Pirkan Kello on Tampereella toimiva kello- ja koruliike, jonka ylläpitämä Aikarauta-kelloblogi kirjoittaa kelloista ja kellomaailman ilmiöistä ajantasaisella kynällä.

Aihepiirin uusimmat