Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Sponsoroitu blogi: Pirkan Kello

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja sijoitusta ajattomaan eleganssiin etsiville naisille nostimme valokeilaan muutaman käytettyjen arvokellojen kokoelmamme helmen:

Cartier Panthère Lady Ref. 166921

Cartier Panthère Lady Ref. 166921 on täydellinen esimerkki Cartierin tyylikkäästä muotoilusta ja käsityötaidosta. Panthère-kokoelma sai alkunsa kun Cartierin taiteellinen johtaja Jeainne Toussaint näki safarilla pantterin ja inspiroitui sen voimasta. Pantteri on ollut Cartierin ikoni jo yli sadan vuoden ajan. Cartier Panthère Lady esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1983 ja se on ollut sen jälkeen olennainen osa Cartierin kellotarjontaa. Tämän erityisen mallin hienostunut muotoilu ja Cartierin pitkä historia tekevät siitä ihanteellista arjen ylellisyyttä.

Kellossa on kvartsikoneisto ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jota kultaiset yksityiskohdat korostavat. Sen kellotaulu on opaalinvalkonen jossa indeksien Panthèrelle tyypilliset roomalaiset numerot ja sinistetyt osoittimet tuovat hienostunutta kontrastia. Kellon 22 millin koko ja sen keveys tekevät siitä mukavan käyttää päivittäin.

Cartier Panthère Lady on kello joka säilyttää arvonsa ja tuo eleganssia tyylikkään naisen ranteeseen. Tämä yksilö on huollettu 3/2023 ja se myydään 12 kuukauden huoltotakuulla.

Tutustu kelloon ja naisten arvokellojen osastoon Pirkan Kellossa:
Cartier Panthère Lady Ref. 166921

Rolex Oyster Perpetual Datejust 18k 6517

Rolex Oyster Perpetual Datejust 18k 6517 on 18 karaatin kullasta valmistettu naisten kello, joka heijastaa Rolex-kellojen korkeaa laatua ja ylellisyyttä. Datejust on ollut merkittävä malli Rolex-kokoelmassa sen jälkeen, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1945. Datejust-malliston kellot kestävät aikaa ja se on edelleen yksi Rolexin suosituimmista malleista.

Tässä mallissa on 18k kultainen kuori ja ranneke, jotka luovat arvokkaan ja hienostuneen vaikutelman. Sen vaalea kellotaulu on koristeltu kultaisilla indekseillä ja osoittimilla ja siinä on Datejust-mallistolle ikoninen päivämääränäyttö suurennuslinssin eli ‘kykloopin’ alla kello kolmen kohdalla. Kellon 26 millimetrin koko tekee siitä näyttävän mutta kädessä miellyttävän kantaa. Sen automaattinen koneisto varmistaa tarkan ajan.

Tämä kello on klassikkomalli n. 1960-luvulta ja se myydään huollettuna 12 kuukauden huoltotakuulla. Kultakello on sijoitus jonka arvo on yhtälailla sen tarinassa kuin sen materiaaleissa.

Tutustu kelloon ja naisten arvokellojen osastoon Pirkan Kellossa:
Rolex Oyster Perpetual Datejust 18k 6517

Omega Constellation Lady Steel/Gold

Omega Constellation Lady Steel/Gold on kello, joka on suunniteltu naisille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Constellation-mallisto esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1952 Omegan lippulaivamallistoksi ja on pitänyt yllä mainettaan laadun ja tyylikkään muotoilun suhteen. Constellation Lady on yksi Omegan onnistuneimmista designeista ja näyttää hyvältä kaikissa olosuhteissa.

Tämä Omega Constellation Lady -malli on valmistettu yhdistelmällä ruostumatonta terästä ja kultaa, luoden kauniin kontrastin ja lisäten kellon hienostuneisuutta. Sen kullanvärisen kellotaulun kontrastina toimivat timantein koristellut indeksit ja kultaiset osoittimet. Kellotaulua kiertävä bezel on niin ikään timantein koristeltu, mikä tuo kelloon runsaasti ylellisyyttä. Kellon kvartsikoneisto takaa tarkan ajanoton ja on erittäin luotettava.

Tämän kellon 80-luvun estetiikkaa lainaava, mutta legendaarisen Constellation-malliston tunnistettava muotoilu tekee kellosta samalla ajattoman ja modernin. Sen 23 millin halkaisija tekee siitä huomaamattoman ranteessa, mutta timanttien välke luo kelloon kirkasta ylellisyyttä.

Tutustu kelloon ja naisten arvokellojen osastoon Pirkan Kellossa:
Omega Constellation Lady Steel/Gold

Rolex Oyster Perpetual Datejust 6917 Steel/Gold

Rolex Oyster Perpetual Datejust 6917 Steel/Gold on elegantti naisten kello, joka yhdistää kultaa ja terästä.  Rolexin ikoninen Datejust-mallisto on uskomattoman näyttävä myös teräs-kultaisena yhdistelmänä.

Tämä malli on valmistettu 18k kullasta ja ruostumattomasta teräksestä, antaen sille molempien metallien parhaat puolet, kestävyyden ja ylellisen ulkonäön. Teräksinen 26 millimetrin kuori ja osin 18 karaatin kultaa oleva ranneke ja kellon kultainen aaltoileva ‘fluted’-bezel muodostavat harmonisen kokonaisuuden missä silmä lepää.

Kellon kullanvärinen taulu on koristeltu kultaisilla tolppaindekseillä ja osoittimilla, ja siinä on tyypillinen ‘kykloppi’-päivämääränäyttö kello kolmen kohdalla. Automaattikoneisto tarjoaa tarkan ja luotettavan ajanoton.

Datejust on klassikko materiaaleista riippumatta. Tämä yksilö on n. vuodelta 1983 ja se on huollettu 2/2023. Kello myydään 12 kuukauden huoltotakuulla.

Tutustu kelloon ja naisten arvokellojen osastoon Pirkan Kellossa:
Rolex Oyster Perpetual Datejust 6917 Steel/Gold

Omega 18K Vintage

Omega 18K Vintage on klassinen ja ajaton kello, joka on suunniteltu naisille, jotka arvostavat perinteisiä kelloja ja korumaista tyyliä. Omegan perintö on nähtävissä tässä mallissa, joka yhdistää ennakkoluulottoman suunnittelun ja korkealaatuisen käsityön.

Tämä Omega 18K Vintage -malli on valmistettu kokonaan 18k kullasta ja koristettu timantein, jotka antavat sille ylellisen ja hienostuneen ilmeen. Sen kultainen mattapintainen kellotaulu on minimalistinen kultaisilla riisinjyvä-indekseillä ja ‘dauphine’-osoittimilla, antaen sille klassisen ja elegantin ulkonäön. Kellon korumainen ranneke on myös 18 karaatin kultaa, mikä tekee siitä loistavan juhlakellon joka ei jää huomaamatta.

Tutustu kelloon ja naisten arvokellojen osastoon Pirkan Kellossa:
Omega 18K Vintage

Tutustu laajaan arvokellojen kokoelmaamme täältä.

 

 

 

Lue myös

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tampereen paras suomalaisten kellomerkkien valikoima löytyy Pirkan Kellosta

S.U.F Helsinki, De Motu, Aittokoski, Pook ja Leijona ovat suomalaisia kellomerkkejä, jotka löytyvät Tampereelta Pirkan Kellon myymälästä ja verkkokaupasta. Tampereen pitkäikäisimpiin kello- ja koruliikkeisiin lukeutuva...

Pirkan Kellon Arvokello-lounge tuo lisää asiantuntijuutta käytettyjen kellojen kauppaan Tampereella

Tamperelainen Pirkan Kello avasi 9. helmikuuta toiseen kerrokseen pienen, mutta tunnelmallisen loungen käytettyjen arvokellojen asiakkaille. Käytettyjä kelloja myyvien AD-liikkeiden palvelutarjonta Tampereella paranee, kun myös Pirkan...

Pirkan Kellon arvokellot