Pirkan Kello valittiin vuoden Citizen-kauppiaaksi

Pirkan Kello, yksi Tampereen tunnetuimmista kellosepänliikkeistä on valittu Vuoden Citizen-kauppiaaksi. Tämä kunnianosoitus heijastaa liikkeen sitoutumista laatuun ja asiakaspalveluun suomalaisilla kellomarkkinoilla.

Citizen on yksi Pirkan Kellon edustamista merkeistä ja sen tunnustus on merkittävä saavutus. Vuoden Citizen-kauppiaan valintaan vaikuttavat tekijät ovat Pirkan Kellossa olleet aktiivisen kehityksen kohteena. Kellokaupoissa laatu koostuu useasta osasta, johon kuuluvat myynti, asiakaspalvelu, tuotetietoisuus ja kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä vastata niihin riittävän laajalla valikoimalla.

Pirkan Kellon valinta tämän vuoden kauppiaaksi osoittaa liikkeen sitoutumisen erinomaiseen asiakaspalveluun, syvään tuotetuntemukseen sekä intohimoon kellomaailmaa kohtaan.

Pirkan Kello – Perinteikäs tamperelainen

Pirkan Kello on jo vuosikymmenien ajan ollut osa Tampereen kaupallista maisemaa luksustuotteiden kentässä. Monille paikallisille se on ensimmäinen paikka, kun etsitään laadukasta kelloa tai korua. Vaikka liike on tunnettu erityisesti huippulaadukkaista kelloistaan, sen palveluvalikoima ulottuu paljon laajemmalle. Uusien ja Pre-owned kellojen lisäksi Pirkan Kello tarjoaa myös kellon korjauksia, huoltoa ja erikoistuneita palveluita kuten antiikkikellojen restaurointia.

Pirkan Kellon kasvava menestys ei johdu pelkästään sen korkealaatuisista tuotteista. Kuten monet Tampereella tietävät, liike yhdistää vanhan maailman charmia ja käsityötaitoa modernin liiketoiminnan tehokkuuteen. Kokonaisuus keskityy polttopisteeseen missä ammattitaito ja asiakaspalvelu kohtaavat.

Osa tästä yhdistelmästä juontaa varmasti juurensa Tampereen rikkaaseen teolliseen historiaan ja kulttuuriin. Yli 60-vuotisen taipaleensa ajan Pirkan Kellosta on haettu rippilahjaksi Leijona ranteeseen tai morsiamelle vihkisormus Kohinoorilta.

Suosittelemme

Useille sukupolville Pirkan Kellosta on tullut merkittävä osa luksuksen kokemusta Tampereella. Viime vuosien aikana tuo pitkä historia on realisoitunut ammattitaidoksi, joka on verkkokaupan välityksellä tuotu koko Suomen ulottuville.

Onnittelut Pirkan Kellolle tästä tunnustuksesta! Tampereella on syytä olla ylpeitä siitä, että meillä on kauppiaita, jotka toimivat kellokaupassa asiakkaiden ehdoilla. Tämä Citizenin myöntämä tunnustus vahvistaa sen, minkä monet ovat tienneet jo pitkään: Pirkan Kello jatkaa vahvaa panostamista siihen, mistä tunnistaa loistavan kelloliikkeen.

Lue lisää